select
 
Height Adjustable Industrial Workstations

TEOLLISUUDEN TYÖPISTEET

korkeussäädettävät teollisuuden työpisteet

Ergonominen sähkötoiminen säätö eri teollisuuden työpisteissä tarjoaa organisaatioille joustavuutta siirtää työntekijöitä kohteesta toiseen. Esimerkkinä voidaan mainita:
Vaikka työntekijät olisivatkin hyvin eri pituisia, on yksilöllisen säädön teko helppoa ja nopeaa ja tämä mahdollistaa työvoiman jatkuvan tehokkaan käytön. Säätömahdollisuuksista on hyötyä myös eri tehtävien suorittamiseen saman pöydän ääressä.

Sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien käyttö säätötoiminnoissa tekee työskentelystä vähemmän rasittavaa. Päivittäinen suorituskyky ja tuottavuus paranevat ja pitkällä aikavälillä ergonomiset säädöt vähentävät työperäisten
sairauspoissaolojen määrää.

Turvallisuus, suuri nostovoima ja kestävä, luotettava laatu ovat avaintekijöitä DESKLINE®-divisioonan teollisuuskäyttöön valmistamissa sähkökäyttöisissä karamoottorijärjestelmissä. LINAKilla on 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisten
lineaaristen karamoottoreiden
valmistuksesta. Jokainen DESKLINE-karamoottorijärjestelmä käy läpi 100% toimintatestin ennen tehtaalta lähtöä. Osoituksena laadustamme tarjoamme viiden vuoden takuun DESKLINE-tuotteillemme.

DESKLINE-divisioona valmistaa karamoottoreista modulaarisia kokonaisjärjestelmiä, jotka toimivat tasaisesti ja hiljaisesti, ja joita ohjataan käyttäjäystävällisillä ohjaimilla.

KOKOONPANOPÖYDÄT


Kokoonpanopöydän säätömahdollisuus auttaa saamaan pöydän työntekijälle sopivaan työkorkeuteen sekä työkalut ja osat helposti saataville. Optimaaliset olosuhteet parantavat tuottavuutta, kun saman työpisteen ääressä työskennellään pitkään.

KOKOONPANOPÖYDÄT

Kokoonpanopöytiin tarkoitetut
LINAK-karamoottorijärjestelmät ovat erittäin voimakkaita ja silti ne kuluttavat vähemmän energiaa kuin muut säädettävät ratkaisut.

 

PAKKAUSPÖYDÄT


Kaikkien LEAN-teknologian, prosessivirtojen ja automaation kanssa työskentelevien kannattaa huomioida sähköisen korkeussäädön pakkausosastolle tarjoamat edut.

PaKKAUSPÖYDÄT

Pakkauspöytiin tarkoitetut sähköiset
LINAK-karamoottorijärjestelmät tarjoavat nopean ja helpon säädön, kun pakkauskoko muuttuu usein, ja kun työtä tehdään useissa vuoroissa.

 

POSTINLAJITTELUPÖYDÄT


Ergonomisen säädettävyyden ansiosta jokainen työntekijä voi helposti ja nopeasti muuttaa postinlajittelupöydän itselleen sopivaan työskentelykorkeuteen. Tuloksena on vähemmän fyysistä kuormitusta ja sairauspoissaoloja. Pitkän aikavälin hyödyt ovat huomattavat sekä työskentelyilmapiirissä että tuottavuudessa.

POSTINLAJITTELUPÖYDÄT

Postinlajittelupöytiin tarkoitetut LINAK-karamoottori-järjestelmät on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja kovaa käsittelyä.

 

ESD-TYÖPÖYDÄT


Ergonominen säädettävyys ilman ESD-vahinkojen vaaraa. Kaikkien, jotka ovat tekemisissä ergonomian, LEAN-teknologian, prosessivirtojen ja automaation kanssa, kannattaa harkita sähköisen korkeussäädön työpöydille tarjoamat edut. Mutta kun on kyseessä elektrostaattisesti herkät laitteet, on ESD-suojaus ensiarvoisen tärkeää.

ESD-TYÖPÖYDÄT

ESD-pöytiin tarkoitetut LINAK-karamoottorijärjestelmät on suunniteltu antamaan täyden ESD-suojauksen.

 

Ota yhteyttä LINAK DESKLINE-divisioonaan, kun haluat lisätä ergonomisen säätömahdollisuuden mihin tahansa teollisuuden työpisteeseen. Yhdessä me löydämme ratkaisun.
 
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?
5 vuoden takuu
Koska laadulla on merkitystä.