select
 
Adjustable Technical Workstations

TEKNISET
TYÖPISTEET

KORKEUSSÄÄDETTÄVÄT TEKNISET TYÖPISTEET

Ergonominen sähkötoiminen säätö tarjoaa joustavuutta ja yksilöllisiä säätömahdollisuuksia teknisiin työpisteisiin, joita ovat esimerkiksi: Yleensä kestää vuosia ja tulee erittäin kalliiksi kouluttaa ammattilaisia työskentelemään vaativissa teknisissä työpisteissä. Säädettävien teknisten työpisteiden parempi käyttömukavuus ja ergonomiset edut maksavat itsensä takaisin lisääntyneenä työtyytyväisyytenä, parantuneena suorituskykynä ja vähempinä sairauspoissaoloina.

Suuri nostokapasiteetti, joustavuus, turvallisuus ja luotettavuus ovat avaintekijöitä DESKLINE®-divisioonan teollisuuskäyttöön valmistamissa sähkökäyttöisissä karamoottorijärjestelmissä. LINAK omaa 30 vuoden kokemuksen karamoottoreista ja tarjoaa korkealaatuisia karamoottorijärjestelmiä, joissa on jopa 16 jalkaprofiilia rinnakkain.

Jokainen DESKLINE-karamoottorijärjestelmä käy läpi 100 % toimintatestin ennen tehtaalta lähtöä. Osoituksena laadustamme tarjoamme viiden vuoden takuun DESKLINE-tuotteillemme. Alan standardin mukaisesti akuilla on 12 kuukauden takuu.

Näistä voimakkaista karamoottoreista DESKLINE-divisioona valmistaa modulaarisia kokonaisjärjestelmiä, jotka toimivat tasaisesti ja hiljaisesti, ja joita ohjataan käyttäjäystävällisillä ohjaimilla.
 

VALVOMOTYÖPÖYDÄT


Valvomotyöpöydät varustetaan kalliilla laitteilla, useilla näytöillä ja tietokoneilla ja työntekijät ovat useimmiten kallispalkkaisia asiantuntijoita. Valvomotyöpöydät ovat yleensä käytössä 24/7 ja toimintahäiriöt tulevat kalliiksi. Sen vuoksi työpöydän tulee toimia sataprosenttisella varmuudella, jotta saadaan optimaalinen työtulos.

VALVOMOTYÖPÖYDÄT

Valvomotyöpöytiin tarkoitetut
sähköiset LINAK-karamoottori-järjestelmät tarjoavat nopean, helpon ja luotettavan säädön ja varmistavat oikean työasennon jokaiselle työntekijälle.

 

Trading-PÖYDÄT


Kaikkien, jotka toimivat kaupan tai rahoituksen alalla, kannattaa huomioida sähköisen korkeussäädön tarjoamat edut. Ergonomisen säädettävyyden ansiosta työntekijä pystyy säätämään oikean korkeuden ja optimaaliset olosuhteet työskennellessään pitkään yhden työpisteen ääressä ja samalla lisäämään tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

trading-PÖYDÄT

Myyntitiskeihin tarkoitetut sähköiset LINAK-karamoottorijärjestelmät
tarjoavat nopean ja helpon säädön. Pöydät voidaan mukauttaa jokaiselle käyttäjälle täsmälleen sopivaksi.

 

Kattava DESKLINE-tuotevalikoima sisältää modulaarisen kokonaisjärjestelmän, joka voidaan räätälöidä vastaamaan erityistarpeita. Säätömahdollisuudet käsittävät sähköisen korkeuden- ja kallistuksensäädön sekä säädöt monitoreille ja muille laitteille. Säädöt on helppo toteuttaa käyttäjäystävällisellä ja herkästi toimivalla DESKLINE-ohjaimella.
 
Ota yhteyttä
DESKLINE–divisioonaan, kun tarvitset säädettävyyttä ja liikettä mihin tahansa tekniseen työpisteeseen, ja kokeneet insinöörimme tekevät sinulle laadukkaan ratkaisun.
 
Katso lisätietoa videosta moving desks.
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?
5 vuoden takuu
Koska laadulla on merkitystä.