select
 
Height Adjustable Kitchens

keittiöt

SÄÄDETTÄVÄT KEITTIÖKALUSTEET

Vain mielikuvitus on rajana, kun parannat keittiösi toimivuutta tasaisesti ja hiljaisesti toimivilla karamoottorijärjestelmillä. Jos haluat ergonomisen monitoimikeittiön ja säilyttää selkeälinjaisen ulkonäön, auttaa DESKLINE®-järjestelmä nostamaan keittiösi uudelle tasolle.

Käyttäjän pituuden mukaan säädettävät keittiöpöydät ovat vain alkua. Myös monikäyttöinen pöytä, jonka voit nostaa sopivalle korkeudelle valmistaessasi ateriaa ja laskea takaisin alas, kun katat pöydän, on hyödyllinen sovellus. Eikä siinä kaikki.

Kuvittele korkeussäädettävä liesituuletin, joka häviää kokonaan näkyvistä, kun et tarvitse sitä. Voit myös käyttää tehokkaita mutta hiljaisia nostopilareita nostamaan elegantisti osan keittiösaarekkeesta ylös paljastaen näin uusia toimintoja.

Lista jatkuu yhä edelleen, kun alat kuvitella uusia tapoja parantaa tuotteesi ulkonäköä ja toiminnallisuutta sulavan ja helposti ohjattavan liikkeen avulla.  
 

focus on kitchens

UUDISTA KEITTIÖTÄSI

Vie keittiösi uudelle tasolle. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten sähköisellä säädöllä voi uudistaa huomispäivän keittiötä.

Online Magazine | PDF

Bring Movement to The Kitchen

lIIKETTÄ KEITTIÖÖN

Hyvä työasento on tärkeä kaikessa jokapäiväisessä toiminnassa riippumatta siitä, olemmeko töissä tai kotona. Siksi LINAK on kehittänyt Baselift-moottorin keittiötasojen korkeudensäätöön. 

Online Magazine | PDF

Ota yhteyttä LINAK DESKLINE -divisioonaan ja esitä tarpeesi ja ideasi. Meillä on tarjota keittiöihin sopivia karamoottoriratkaisuja. Laaja ohjausyksiköiden ja Baselift-järjestelmien tuotevalikoimamme on tarpeeksi kattava vastaamaan uusiin haasteisiin. Kerro meille vain mitä tarvitset.

Lisänä tarjoamme viiden vuoden valmistusvirheitä koskevan takuun DESKLINE-tuotteille.
 
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?
5 vuoden takuu
Koska laadulla on merkitystä.