select
 
Solutions for Retail Counters

MYYNTITISKIT

KORKEUSSÄÄDETTÄVÄT MYYNTITISKIT

Lineaarisilla karamoottorijärjestelmillä toteutettu sähköinen korkeudensäätö on löytämässä tiensä myyntitiskeihin - palvelemaan sekä asiakkaita että myyjiä.

Useissa maissa ammattiliitot ja viranomaiset ovat kohdistaneet huomionsa työtehtävien ergonomiaan. Kassatyöntekijät ja myyjät ovat mukana tässä joukossa. Helpposäätöiset myyntitiskit ja kassapöydät tekevät työntekijän elämästä helpompaa ja paljon terveellisempää. Usein ne myös nopeuttavat ja auttavat asiakaspalvelua.
 
"Yksi koko sopii kaikille" ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa, kun on kyse itsepalvelupisteistä. Kukaan ei varmaankaan halua kumartua tai nousta varpailleen lukeakseen ohjeet monitorilta tai syöttääkseen luottokortin pin-koodin jne. Helppokäyttöinen karamoottoriratkaisu edistää sekä käytettävyyttä että itsepalvelupisteen imagoa. LINAK DESKLINE®-divisioona toimittaa laadukkailla sähkökäyttöisillä lineaarisilla karamoottoreilla toteutetut modulaariset nostojärjestelmät myyntitiskien ja itsepalvelupisteiden sovelluksiin. 
 
LINAK-karamoottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan sekä nopeasta, sulavasta ja hiljaisesta liikkeestään. Monipuoliset testit varmistavat pitkän huoltovapaan käyttöiän silloinkin, kun karamoottorijärjestelmää käytetään toistuvasti pitkin päivää. Lisänä tarjoamme viiden vuoden valmistusvirheitä koskevan takuun DESKLINE-tuotteille.

Kun tarvitset turvallista ja luotettavaa säätöä myyntikalusteisiin, ota yhteyttä LINAK DESKLINE -divisioonaan saadaksesi ratkaisun, joka vastaa toiminnallisia vaatimuksia ja sopii tuotteen designiin.

Linkki Myyntitiskit-esitteeseen 
 
 
 
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Liike auttaa
Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että korkeussäädettävien työpisteiden ergonomiset edut..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?
5 vuoden takuu
Koska laadulla on merkitystä.