select
 
Adjustable Slatted Beds

SÄLEPOHJASÄNGYT

karamoottoriratkaisut sälepohjasänkyihin

Sälepohjasänky on kevyt, kuten myös patjat, joita käytetään tässä sängyssä. Se tarkoittaa, että siihen riittää kohtuullisen voimakas karamoottorijärjestelmä. Järjestelmän tulee kuitenkin olla kompakti, koska sälepohjasängyt ovat yleensä matalia.

HOMELINE®-divisioona tarjoaa luotettavan karamoottorijärjestelmän, joka on tarkoitettu erityisesti sälepohjasänkyjä varten, ja sitä voidaan ohjata langattomilla käsiohjaimilla. Se vie vähän tilaa, on hiljainen, riittävän voimakas ja sopii kaikkiin tämän tyyppisiin sälepohjiin, runkoihin ja patjoihin. HOMELINE-ratkaisut ovat käytännössä huoltovapaita, edes ohjaimiin ei tarvitse vaihtaa paristoja, eivätkä ne aiheuta muutakaan vaivannäköä käyttäjälleen.

Ei riitä, että olo tuntuu mukavalta, vaan sen on oltava myös turvallinen. Sen vuoksi LINAK HOMELINE -divisioonan moottoroituihin sälepohjasänkyihin tarkoitetut karamoottorijärjestelmät sisältävät verkkovirran katkaisevan johdon, jotta vältytään sähkömagneettiselta säteilyltä. Verkkovirran katkaiseva johto säästää myös energiaa, koska sähköä käytetään vain sänkyä säädettäessä.
 
Sängyn käyttäjä voi myös olla huolissaan säädettävän sänkynsä pysähtymisestä väärään asentoon sähkökatkoksen sattuessa. Tämän vuoksi HOMELINE-divisioonan karamoottorijärjestelmät on varustettu hätäalasajo-toiminnolla, jolla sängyn saa vaaka-asentoon.

LINAK HOMELINE -divisioonan karamoottorijärjestelmiin on olemassa laaja valikoima käsiohjaimia ja lisävarusteita, jotka sopivat tarpeisiisi myös muotoilun osalta. Ota yhteyttä LINAK HOMELINE -divisioonaan, jos haluat saada lisäarvoa sälepohjasänkyyn käyttämällä mukavaa, tasaista ja luotettavaa säätöä.
 
  
Mikä on sänkymoottori
Sänkymoottori on ainutlaatuinen integroitu järjestelmä..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Voit olla varma
Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla LINAK HOMELINE® -divisioonassa. Voit olla varma..
Silmää designille
Design on hyvin tärkeässä asemassa sänkyjen valmistuksessa. LINAK HOMELINE®..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva keskustelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin tie täydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä.