select
 
Adjustable Box Spring Beds

JOUSTINPATJASÄNGYT

Karamoottoriratkaisut joustinpatjasänkyihin

Joustinpatjat vaihtelevat suhteellisen kevyistä ja pehmeistä jäykkiin ja raskaisiin. Tämän vuoksi tarvitaan voimakas karamoottorijärjestelmä varmistamaan tasainen ja hiljainen liike, ettei mukavimman patjan valinnasta jouduta tinkimään.
 
HOMELINE® tarjoaa joustinpatjasänkyihin voimakkaita yhden karamoottorin järjestelmiä sekä kaksimoottorisia järjestelmiä. Niissä molemmissa on suuri nostokapasiteetti ja sen ansiosta patjavalinnoissa ei tarvitse tinkiä. Nämä ainutlaatuiset moottorijärjestelmät pystyvät liikuttamaan vaivattomasti myös jäykkiä joustinpatjoja.

HOMELINE-tuoteryhmään sisältyy myös älykäs modulaarinen järjestelmä, jonka avulla sänkyyn voi lisätä innovatiivisia ominaisuuksia, kuten valaistuksen tai hierontatoiminnon. Jos sinulla on jokin idea, joka voi tuoda lisäarvoa tuotteeseesi ja saa sen erottumaan muista, niin autamme sinua mielellämme luomaan täydellisen ratkaisun.

LINAK HOMELINE -tuoteryhmän sänkyihin tarkoitettuihin karamoottorijärjestelmiin on tarjolla monipuolinen valikoima ohjaimia ja useita lisävarusteita, jotka on luotu vastaamaan tarpeita myös muotoilun osalta. Ota yhteyttä LINAK HOMELINE -divisioonaan, kun tarvitset tasaisen, turvallisen ja luotettavan säädön joustinpatjasänkyihin.
 


YHDEN KARAMOOTTORIN JÄRJESTELMÄT KOTISÄNKYIHIN

Lue lisää voimakkaista yksimoottorisista CBH-järjestelmistä, jotka tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet sänkyvalmistajille.

Online Magazine | PDF

 

HOMELINE-LISÄVARUSTEET

HOMELINE-lisävarusteet auttavat sänkysi erottautumaan muista ainutlaatuisten lisäarvoa ja mukavuutta loppukäyttäjille tuovien ominaisuuksien ansiosta. 

Online Magazine | PDF

Mikä on sänkymoottori
Sänkymoottori on ainutlaatuinen integroitu järjestelmä..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Voit olla varma
Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla LINAK HOMELINE® -divisioonassa. Voit olla varma..
Silmää designille
Design on hyvin tärkeässä asemassa sänkyjen valmistuksessa. LINAK HOMELINE®..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva keskustelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin tie täydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä.