select
 
Bed with Built-in Actuator TV Lift

trendikkäät
DESIGN-sängyt

karamoottorEIDEN lisävarusteet trendikkäisiin DESIGN-sänkyihin

Moderni makuuhuone ei ole vain nukkumista varten, vaan se on myös paikka, jossa palaudutaan pitkän päivän jälkeen ja valmistaudutaan seuraavaan. Sängyssä rentoudutaan lukemalla kirjaa ja katsomalla televisiota, ja siinä nautitaan aamiaista sunnuntaisin. Kaikki tämä ja monet muut asiat tekevät modernista sängystä muutakin kuin vain sängyn.

HOMELINE®-divisioonan lisävarusteiden tuotevalikoima voi muuttaa minkä tahansa sängyn mukavaksi luksuskalusteeksi. Sängyn pää- ja jalkaosan säädettävyys on vain jäävuoren huippu.

Kuinka olisi sisäänrakennettu TV-nostin, joka nostaa taulutelevision sängyn päädystä? Tai sisäänrakennettu hierontamoottori lihasjännitystä helpottamaan. Myös USB-liittimiä on mahdollista lisätä sänkyyn erilaisia tarkoituksia varten, esim. valaistusta ja lisäsäätöjä voi ohjata samalla käsiohjaimella.

Kun LINAK HOMELINE -divisioona on  yhteistyökumppaninasi, ei innovatiivisille uusille ideoille, jotka voimme toteuttaa, näy loppua. Ota yhteyttä meihin ja kerro ideasi luksusvuoteesta. Me kuuntelemme mielellämme ja autamme toteuttamaan sen. 
 


YHDEN KARAMOOTTORIN JÄRJESTELMÄT KOTISÄNKYIHIN

Lue lisää voimakkaista yksimoottorisista CBH-järjestelmistä, jotka tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet sänkyvalmistajille.

Online Magazine | PDF

 

HOMELINE-LISÄVARUSTEET

HOMELINE-lisävarusteet auttavat sänkysi erottautumaan muista ainutlaatuisten lisäarvoa ja mukavuutta loppukäyttäjille tuovien ominaisuuksien ansiosta.

Online Magazine | PDF

 

Bed Control App - user-friendly and customisable

Bed Control APP -KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN SOVELLUS 

Bed Control -sovellus on uusi ja erilainen langaton käsiohjainvaihtoehto. Katso esitteestä, miten voit muokata sovellusta vastaamaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Näin asiakas näkee yrityksen nimen ja tietää kuka on valmistanut hänen mukavan sänkynsä.

Online Magazine | PDF

Mikä on sänkymoottori
Sänkymoottori on ainutlaatuinen integroitu järjestelmä..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Voit olla varma
Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla LINAK HOMELINE® -divisioonassa. Voit olla varma..
Silmää designille
Design on hyvin tärkeässä asemassa sänkyjen valmistuksessa. LINAK HOMELINE®..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva keskustelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin tie täydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä.