select
Systems for Couches

JÄRJESTELMÄT HOITOPÖYTIIN

valinnanvapautta ERILAISTEN JÄRJESTELMIEN välillä

Erityyppiset järjestelmät erilaisiin käyttötarkoituksiin! Tarvitsetpa tutkimus/toimenpide- tai hoitopöytääsi yksinkertaisen järjestelmän tai kehittyneen räätälöidyn ratkaisun,  meillä on sinulle sopiva järjestelmä. Tyypillinen hoitopöytäjärjestelmä on rakennettu 3-6 päätuotteesta. Yksi tai useampi nostava karamoottori tai nostopilari suorittaa ylös-alas liikkeen ja varmistaa hoitohenkilökunnalle ergonomisesti oikeat työolosuhteet ja potilaalle helpon nousun tutkimuspöydälle ja sieltä pois. Selkänojan karamoottori antaa mukavan lepoasennon potilaalle ja joskus moottoreita käytetään myös jalkatuen säätöön tai kallistustoimintoihin. Ohjausyksikkö ohjaa liikettä ja käsiohjaimella tai jalkaohjaimella aktivoidaan liikkeet. Tuotteiden tarkempi määrittely riippuu käyttökohteen asettamista vaatimuksista ja design-ideoista.

Tyypillinen tutkimus- tai hoitopöytä rakennetaan käyttäen yhtä tuotetta kustakin tuotekategoriasta. Valitsetpa minkä ratkaisun tahansa, tulet saamaan huippuluokan järjestelmän, joka parantaa käyttäjien elämänlaatua lisäämällä ergonomiaa ja tarjoamalla luotettavan, tasaisen ja hiljaisen liikkeen hoitopöytään. 

VALITSE LINAK KUN TARVITSET…

Yli vuosikymmenen ajan LINAK on toimittanut laadukkaita järjestelmiä tutkimus- ja hoitopöytiin. Järjestelmiä, jotka tunnetaan muun muassa luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Valitessasi MEDLINE® & CARELINE® -hoitopöytäjärjestelmän, on useita mahdollisia tapoja toteuttaa optimaalinen ratkaisu. LINAK tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta useiden erilaisten vaihtoehtojen välillä. OpenBus-järjestelmämme lisää mahdollisuuksia joustavan ratkaisun luomiseen juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitopöytään voi myös liittää lisäarvoa tuovia laitteita.

Esimerkki tällaisesta laitteesta voisi olla IC-karamoottoreille tehty Service Data Tool, jolla varmistetaan karamoottorijärjestelmien tehokas huolto ja kunnossapito, sekä lisätään turvallisuutta ja tehokkuutta hoitopöydän päivittäiseen käyttöön.

Vaatimuksistasi riippuen meillä on juuri oikea tuotevalikoima, joka tarjoaa vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan. Kaikki järjestelmämme on testattu ja hyväksytty. Se tekee hoitopöydän hyväksynnän saamisesta helppoa.
 

MEDLINE & CARELINE –ohjausyksiköt HOITOpöytiin

Me tarjoamme erilaisia ohjausyksikkövaihtoehtoja riippuen toiminnallisuuden ja lisävarusteiden tarpeesta. Ohjausyksiköissä olevaa ohjelmistoa on mahdollista räätälöidä tai voit valita standardiohjelman. OpenBus-ohjausyksiköt ovat erittäin turvallisia käyttää ja lisävaihtoehdot mahdollistavat datatiedon tallentamisen ohjausyksikköön, josta voidaan nähdä, että hoitopöydät ovat jatkuvasti toimintavalmiina.

Voit valita erilaisista OpenBus-ohjausyksiköistä mieleisesi sen mukaan mitä tarvitset. CB6S tarjoaa enimmillään 4-kanavaa ja CB16 5-kanavaa. Molemmat ratkaisut takaavat luotettavan liikkeen ja ovat turvallisia. CB20-ohjausyksikköön on mahdollista liittää 6 karamoottoria ja lisää ohjausyksiköitä ja lisävarusteita. 

Useita erilaisia lisävarusteita ja vaihtoehtoja on saatavana käyttötarpeen mukaan. Kun tarvitaan perusohjausyksikköä, on CA40 hyvä ja varma valinta.

MEDLINE & CARELINE -KARAMOOTTORIT HOITOPÖYTIIN

Nostopilarit, kuten BL1, ovat erinomainen ratkaisu hoitopöytiin selkeän muotoilunsa ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta. Jalat ja kädet eivät voi jäädä vahingossa liikkuvien osien väliin, mikä lisää turvallisuutta. 

MEDLINE & CARELINE IC-KARAMOOTTORIT LA43 IC ja LA44 IC älyohjauksella: Älykäs ohjaus (IC) mahdollistaa yksinkertaisen järjestelmän, joka koostuu 1 tai 2 karamoottorista, hakkuriteholähteestä ja käsi- tai jalkaohjaimesta.

Älykään OpenBus™ PCB:n avulla on mahdollista lisätä OpenBus-lisävarusteita. IC-karamoottorit sopivat hyvin hoito- ja toimenpidepöytiin, joissa on rajoitetusti tilaa ohjausyksikön asennukseen.

Karamoottoreita on saatavana eri nostokapasiteetilla. LA40 on hiljainen ja hyväksi todettu ratkaisu painaville kuormille, LA34 on tarkoitettu vielä painavimmille kuormille, ja LA44 sopii raskaimpien kuormien käsittelyyn. Kaikki karamoottorit ovat hyviä valintoja hoitopöytiin. 

Selkä- ja jalkatukiin suosittelemme erittäin hiljaista LA31-karamoottoria tai LA27-karamoottoria riippuen nostovoiman tarpeesta ja hoitopöydän rakenteesta. 

MEDLINE & CARELINE -ohjaimet HOITOPÖYTIIN

Etsitpä sitten käsiohjainta tai jalkaohjainta, meillä on ratkaisu sinulle. Jalkaohjaimeksi suosittelemme FS3-ohjainta, joka sopii enintään kahden karamoottorin ohjaukseen. FS3 on suunniteltu yhdessä loppukäyttäjien kanssa ja se on hyvin intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

Hoitopöydän ohjaus voidaan suorittaa myös käsiohjainta käyttäen. HB80 tai HB70 ovat kumpikin hyviä vaihtoehtoja. HB80 on ergonomisesti muotoiltu ja siihen saa valinnaisena magneetin tai kiinnityskoukun.

Etsiessäsi vaihtoehtoista tapaa ohjata hoitopöytiä, suosittelemme FPP-ohjainta, joka on helposti sekä hoitajan että hoidettavan käytettävissä.
LA40-karamoottori CA40-ohjausyksikkö LA40-karamoottori Lifting Column BL1 Hand Control HB80 Lifting Column BL1
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?