select
 

Yksityisyyden suoja

Pyydämme lukemaan tietosuojakäytäntömme huolellisesti. Kun jatkat palvelujemme käyttämistä, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot.

Kiitos tietosuojakäytäntömme lukemisesta. Tämä käytäntö antaa tietoa keräämistämme tiedoista, keräystavoista sekä tietojen keräämisen tarkoituksista ollessasi meihin yhteydessä, käyttäessäsi palvelujamme tai käydessäsi verkkosivustollamme. Annamme lisäksi tietoa tietojen käyttötavoista ja niiden välittämisestä. Kunnioitamme pyyntöjä pitää meille annetut henkilötiedot luottamuksellisina ja olemme tietoisia saamiemme henkilötietojen asianmukaisista suojaus- ja hallintatarpeista. Emme koskaan myy tietoa teistä tai muista käyttäjistä.


Keitä me olemme?

LINAK-konserni on kansanvälinen yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä. LINAK A/S -yhtiön päämaja on Guderupissa Tanskassa ja tytäryhtiöt tai jakelijat edustavat sitä monissa eri maissa kaikkialla maailmassa. LINAK-konserniin kuuluvien yhtiöiden luettelo: LINAKin tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät kaikkialla maailmassa.

Verkkosivustoa hallitsee LINAK A/S, ellei sen ehdoissa tai muutoin mainita toisen LINAKin tahon olevan vastuussa hallinnasta.


Mitä henkilötietoja keräämme sinulta?

LINAK kerää henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita (jos annettu), IP-osoitteita ja tietoa osoittamastasi kiinnostuksesta tuotteisiimme. Kyseiset tiedot kerätään ainoastaan silloin, kun annat ne meille vapaaehtoisesti ja/tai olet antanut meille siihen luvan.

Voimme kerätä muita tietoja eri tavoin: LINAK tallentaa verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta annetut tiedot palautteesi, kyselyidesi tai ehdotuksiesi käsittelemiseksi tai uutislehtiemme tilaamisen yhteydessä. Yhteydenotto- tai tilauslomakkeen kautta annetut tiedot lähetetään SMTP-tiedonsiirron avulla kolmannen osapuolen sähköpostipalveluntarjoajan kautta. Huomaa, että yhteydenotto- tai tilauslomakkeen kautta annetut tiedot lähetetään avoimella menetelmällä. Tämä tarkoittaa, ettei viestin kaikkia tiedonsiirtovaiheita ole salattu ennen kuin vastaanotamme viestisi. Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä varmempien viestintätapojen avulla (esim. puhelimitse).

Keräämme automaattisesti tietoa käynnistäsi verkkosivustollamme ja verkkosivustomme käytöstä. Henkilötietoihin kuuluvat IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaimen tunnus, selaustoiminta ja muut verkkosivustomme käyttöön liittyvät tiedot.

Pyydämme ystävällisesti välttämään arkalaatuisten henkilötietojen lähettämistä, kuten rotuun tai etniseen alkuperään, uskontoon tai muuhun uskomukseen, terveyteen, biometrisiin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikosoikeudelliseen taustaan tai ammattiliittojen jäsenyyteen liittyvää tietoa tai poliittisia mielipiteitä.

Yritystoimintaamme ja vastaavia palveluja tai verkkosivujamme ei ole tarkoitettu tai suunniteltu alle 18-vuotiaille lapsille.


Miten voimme käyttää henkilötietojasi:

Antamasi tiedot voidaan käsitellä seuraaviin tarkoituksiin:

  • yhteydenottaminen myyntiin ja palveluihin liittyen
  • pyydettyjen palveluiden ja uutislehtien tarjoaminen
  • kyselyiden järjestäminen tarjoamamme palvelun parantamiseksi
  • palveluidemme parantaminen
  • muihin pyyntöjesi mukaisiin tarkoituksiin.

Kenelle jaamme henkilötietosi:

LINAK voi välittää henkilötietosi konsernin sisällä toiselle LINAK-konserniin kuuluvalle yhtiölle yllä kuvattujen käyttöjen ja käyttötarkoituksien mukaisesti. Tämä perustuu pyrkimykseemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Voimme myös välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun:

  • käytämme kolmansia osapuolia verkkosivustomme ja muiden palveluidemme isännöimiseen
  • käytämme ulkoista sähköpostimarkkinointijärjestelmää markkinointia ja myyntiä koskevien eriaiheisten uutislehtien hallintaan
  • käytämme kolmansia osapuolia helpottaaksemme osallistumistasi tapahtumiin, joihin rekisteröidyt
  • hallitsemme henkilötietojasi CRM-järjestelmässämme
  • käsittelemme tilauksia ERP-järjestelmässämme minimoimalla henkilötietojen käytön
  • käytämme ulkoista asiakaskokemusjärjestelmää palautteen saamiseksi LINAKin toiminnasta
  • olemme velvollisia välittämään henkilötiedot voimassa olevien lainsäädäntöjen ja määräyksien mukaisesti, mukaan lukien kotimaasi ulkopuolella voimassa olevat lainsäädännöt.

LINAK käyttää kolmannen osapuolen henkilötietojen käsittelijöitä. Kolmannen osapuolen henkilötietojen käsittelijät tekevät kanssamme yhteistyötä pyytämäsi sisällön ja palveluiden tarjoamiseksi. He varmistavat tällöin tietojesi luottamuksellisuuden hyödyntäen vaadittuja teknisiä ja organisatorisia menetelmiä. Mukautamme suojausmenetelmämme säännöllisesti jatkuvan teknisen kehityksen mukaan.

Miten käytämme evästeitä ja kolmannen osapuolen yhteyksiä verkkosivustollamme:

Käsittelemme evästeiden keräämiä tietoja i) verkkosivuston ja sen palvelujen toimintojen ja käyttökokemuksen tarjoamiseen, parantamiseen ja optimoimiseen, ii) asiakkaiden ja käyttäjien analysoimiseen ja segmentointiin ymmärtääksemme paremmin käyttäjiämme ja tarjotaksemme käyttäjille parempia ja mukautettuja palveluja, sekä iii) tilastotietoihin.

Lisätietoa evästeistä on saatavilla evästeilmoituksestamme verkkosivustoltamme. Voit milloin tahansa muuttaa lupaasi evästeisiin ja kolmansien osapuolien yhteyksiin tai peruuttaa sen verkkosivustomme evästeilmoituksen kautta.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua Google Analytics. Google Analytics hyödyntää tietokoneeseesi tallennettuja tekstitiedostoja, ns. "evästeitä", jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoimisen. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käyttöä koskien välitetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevaan Googlen palvelimeen, johon ne tallentuvat.

Google Tag Manageron Googlen tarjoama ratkaisu, joka mahdollistaa verkkosivuston tunnisteiden hallitsemisen liittymästä. Varsinainen Tag Manager -työkalu (joka asettaa tunnisteet) ei käytä evästeitä tai tallenna henkilötietoja. Työkalu mahdollistaa muiden tunnisteiden aktivoimisen, jolloin ne voivat tallentaa tietoa tietyissä olosuhteissa. Google Tag Manager ei pääse näihin tietoihin. Lisätietoa on saatavilla kyseisen tuotteen käyttöehdoista: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

Käytämme Googlen tarjoamaa reCAPTCHA-palvelua verkkosivustomme suojaamiseksi roskapostilta ja väärinkäytöltä. Se erottaa ihmiset ja botit toisistaan käyttämällä pitkälle kehittyneitä riskianalysointitekniikoita. Tämä laajennuksen kysely lähettää IP-osoitteen ja mahdollisia muita Googlen vaatimia tietoja Google reCAPTCHA -palvelua varten. Tästä johtuen syöttämäsi tiedot välitetään Googlelle ja Google käyttää niitä. IP-osoitteesi välitetään nimettömästi. Koko IP-osoite välitetään ainoastaan erityistapauksissa Yhdysvalloissa olevaan Googlen palvelimeen, jossa se katkaistaan. IP-osoitettasi ei yhdistetä mihinkään muuhun Googlelta saatuun tietoon. Tähän tiedonkeruuseen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä. reCAPTCHA-palvelua käyttämällä hyväksyt, että Google käsittelee tietosi yllä kuvatulla tavalla ja yllä kuvattuihin tarkoituksiin. Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöstä on saatavilla osoitteessa: https://policies.google.com/privacy

Käytämme upotettuja YouTube-videoita tehostetussa tietosuojatilassa. YouTube on Googlen tarjoama palvelu. YouTube tarjoaa tehostetun tietosuojatilan, joka varmistaa, ettei YouTube tallenna tietokoneeseesi henkilötietoja käyttäviä evästeitä. Lisätietoa tehostetusta tietosuojatilasta on saatavilla https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=en .

Käytämme myös Vimeo-videosoitinta. . Upotettavissa oleva Vimeo-videosoitin käyttää ensimmäisen osapuolen evästeitä, jotka ovat videosoittimen käyttökokemuksen kannalta oleellisen tärkeitä. Lisätietoa Vimeosta on saatavilla napsauttamalla https://vimeo.com/cookie_policy.


Kuinka pitkään tallennamme tiedot?

LINAK säilyttää henkilötietosi ainoastaan niin kauan kuin se on kohtuullisesti tarpeen niiden keräämisen tarkoitukseen. LINAK voi olla velvollinen tallentamaan tiedot säilytystä koskevien laillisten vaatimusten täyttämiseksi. Voimme säilyttää tietoja nimettömästi tilastotarkoituksiin tietojesi poistamisen sijaan.

Oikeutesi:

Voit milloin tahansa peruuttaa lupasi markkinointia koskevien sähköpostiviestien lähettämiseen. Käytä tällöin markkinointimateriaalissa olevaa peruutuslinkkiä. Pyyntösi tulee voimaan välittömästi.

Mikäli haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelyyn liittyen tai haluat nähdä, päivittää, muuttaa tai poistaa henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttäen linkkiä LINAK tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen dataprivacy@linak.com

Postiosoitteemme on
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg
Denmark
Y-tunnus: 66365328

Jos käsittelemme tai olemme käsitelleet mielestäsi henkilötietojasi lainsäädännön vastaisesti, voit tehdä siitä valituksen Tanskan tietosuojavaltuutetulle Danish Data Protection Supervisory Authority, Borgergade 28, 5., DK - 1300 Copenhagen K (Datatilsynet) tai kotimaasi tietosuojavaltuutetulle.

Muutokset:

Voimme tehdä tähän tietosuojakäytäntöön aika ajoin muutoksia. Kaikki päivitykset ja muutokset julkaistaan verkkosivustoilla.

Päivitetty viimeksi: 10. heinäkuuta 2018

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Arvomme
Valmistamme innovatiivisia karamoottorijärjestelmiä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua.
Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.