select
Solutions for Outdoor Power Equipment

KIINTEIstönhoitokoneet

KIINTEISTÖNhoitokoneet - koneet joilla VOI EROTTUA

Kiinteistönhoitokoneissa on kyse käsintehdyn työn korvaamisesta automatisoiduilla ja innovatiivisilla koneilla.

Kun tarkastellaan tuottavuuden parantamista ja yksinkertaisen, turvallisen ja silti tehokkaan liikkeen tuottamista näihin koneisiin, mikään ei pääse lähellekään samaa kuin sähkökäyttöiset LINAK TECHLINE® -karamoottoriratkaisut.

TECHLINE-divisioonalla on yli 30 vuoden kokemus lineaaristen karamoottoreiden kehittämisestä, valmistuksesta ja käytöstä kokonaisjärjestelmissä. Kerro meille mitä tarvitset ja yhdessä kehitämme ratkaisun, joka saa asiakkaidesi huomion.
 
Joustavuus on avainsana TECHLINE-divisioonassa. Me katamme tarpeet pienistä, kevyistä ja kompakteista karamoottoreista aina vahvoihin ja voimakkaisiin järjestelmiin, joiden nostokapasiteetti on 10 000 N. Kaikilla on yksi yhteinen tekijä, ne on rakennettu ja testattu toimimaan ankarissa ja hankalissa olosuhteissa.

TECHLINE-karamoottorit ovat luotettavia, huoltovapaita tuotteita ja lisäksi ne omaavat pitkän käyttöiän. Sähkökäyttöiset karamoottorit on helppo asentaa ja niitä on myös helppo ohjata. Pääset eroon heikoista kohdista, kuten letkuista ja pumpuista. Energian kulutus on vähäistä, eivätkä haitalliset hydrauliöljyn vuodot ole mahdollisia.

parantunut ergonomia ja tuottavuus

TECHLINE-karamoottorijärjestelmät lisäävät kiinteistönhoitokoneiden käytettävyyttä alkaen pienistä sähkökäyttöisistä vaunuista ja hyötyajoneuvoista, aina suuriin ruohonleikkuutraktoreihin ja ympäristönhoitokoneisiin.
 
Sen lisäksi, että karamoottorijärjestelmät hoitavat raskaat ja työvoimaa vaativat työt helposti, parantaen näin tuottavuutta, niitä käytetään usein myös lisäämään ergonomiaa ja käyttäjänsä mukavuutta. Tästä esimerkkinä TECHLINE-divisioona tarjoaa karamoottoriratkaisuja traktoreiden ja ruohonleikkureiden ohjauspyörien ja penkkien säätöön. 
 
Ota yhteyttä TECHLINE-divisioonaan ja kerro meille tarpeesi ja ideasi. Kaikki TECHLINE-ryhmämme jäsenet omaavat laajan asiantuntemuksen sovelluksista ja tuotteista ja ovat valmiita auttamaan sinua täydellisen ratkaisun kehittämisessä. 

Linkki Kiinteistönhoitokoneet-esitteeseen
 

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?