select
Linear Actuators for Trucks

karamoottorit
kuorma-autoiHIN

karamoottoriratkaisut kuorma-autoiHIN - kestävyyttä tien päälle

Kuorma-autojen on toimittavaluotettavasti jatkuvasti, säästä ja tuntikausien ajon aiheuttamista rasituksista riippumatta. Rikkoutumisista ja muista vioista voi seurata kalliiksi tulevia viivästyksiä, ja ne voivat jopa vaarantaa arvokkaan kuorman.

Paino- ja tilakysymykset ovat maantiekuljetuksissa erittäin tärkeitä, koska ne vaikuttavat sekä polttoainetalouteen että ajoneuvon vetämän hyötykuorman määrään.

Kuorma-autoille suunniteltujen karamoottoriratkaisujen on kestettävä äärimmäisiä olosuhteita ja oltava silti riittävän kompakteja ja keveitä ajoneuvojen tarkat tila- ja painovaatimukset huomioon ottaen.

Sähkökäyttöiset TECHLINE®-karamoottoriratkaisut täyttävät nämä vaatimukset. Haluamme auttaa parantamaan kuorma-autojen toimivuutta tarjoamalla keveää ja kompaktia liikettä, joka toimii ääriolosuhteissa tunnista toiseen ilman huoltoa tai vain vähäisiä toimenpiteitä vaatien.

Joustavuus on TECHLINE-tuoteryhmämme avainominaisuus. Voimme tarjota kaikenlaisia ratkaisuja erittäin keveistä ja kompakteista karamoottoreista suuriin ja raskaisiin, nostovoimaltaan jopa 15 000 N:n järjestelmiin asti.

Valitsemastasi ratkaisusta riippumatta voit luotaa aina siihen, että se on rakennettu ja testattu toimimaanraskaissa olosuhteissa. TECHLINE-karamoottoriratkaisu tulee tekemään työnsä mitä ikinä tapahtuukaan.

KARAMOOTTORIT KUORMA-AUTOISSA

Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottoriratkaisut tarjoavat erilaisia liike- ja säätömahdollisuuksia kaikentyyppisiin kuorma-autoihin ja muihin raskaisiin ajoneuvoihin.

Tällaisia ratkaisuja voivat olla muun muassa ohjaamon kallistus, konepeiton ja portaiden nosto, ilmanohjainten, alleajosuojan ja peilien säätö, vararenkaan lukitus, ja monet työergonomiaa ja mukavuutta parantavat toiminnot, kuten istuimen ja sängyn säätö.

TECHLINE-karamoottorijärjestelmien käyttökohteita on lähes rajattomasti, ja kaikkien ratkaisujen hinta-laatu-suhde on erinomainen. Tuotteemme ovat helposti asennettavia, vähän kunnossapitoa vaativia ja pitkäikäisiä.

Ota yhteyttä LINAK TECHLINE -myyjäämme ja kerro, miten voimme auttaa parantamaan sinun kuorma-autosi toimintaa.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi 
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.