Ota yhteyttä meihin
Uutiset 20. kesäkuuta 2019

Uuden TD5-sänkymoottorin nostovoima on jopa 7 000 N

Sängyissä käytetään yhä paksumpia ja raskaampia patjoja, joten selkänojan ja jalkatuen säätämiseen käytettävien karamoottoreidenkin on oltava entistä voimakkaampia. Siksi LINAK® on kehittänyt uuden TD5-sänkymoottorin, joka on suunniteltu joustinpatjasänkyihin.

Uuden TD5-sänkymoottorin nostovoima on jopa 7 000 N

LINAK esittelee nykyaikaisten säädettävien sänkyjen valmistajien tarpeisiin suunnitellun uuden ja tehokkaan sänkymoottorin. Tuotteen nimi on TD5 ja se on osa LINAK® TWINDRIVE® -karamoottorien tuoteperhettä, johon kuuluu myös TD4.

TD5 noudattaa suuntausta, jossa sängyistä tulee yhä painavampia. Paitsi että itse sängyt ovat entistä vankempia, myös patjojen paino ja paksuus kasvavat jatkuvasti. Tämä edellyttää tavallista enemmän nostovoimaa, ja juuri sitä TD5 tarjoaa – jopa 7 000 N molemmissa päädyissä (selkänoja ja jalkatuki).

Teknologinen kehitys tuo uusia ominaisuuksia
LINAK® TWINDRIVE® -sänkymoottoreissa on monenlaisia teknisiä ominaisuuksia. Näistä tavallisin on langaton Bluetooth®-yhteys, jonka ansiosta sänkyjen suunnittelijoiden ei enää tarvitse ottaa johdollisia käsiohjaimia huomioon. Bluetooth®-yhteyden ansiosta käyttäjät voivat myös säätää sänkyjään älypuhelimella. Lataa LINAK® Bed Control -sovellus ja parita se TD5-moottorin kanssa.

Monet käyttäjät arvostavat myös sängyn erittäin vähäistä virrankulutusta valmiustilassa. TD5-mallissa käytetään LINAK® ZERO™ -tekniikkaa, jonka ansiosta virrankulutus on alle 0,1 W, kun sänkyä ei käytetä.

TD5:stä on kaksi versiota: Standard ja Advanced
Koska asiakkailla on erilaisia vaatimuksia säädettävien moottorisänkyjen suhteen, olemme kehittäneet TD5:stä kaksi eri versiota: Standard ja Advanced. Molemmilla versioilla on samat perusominaisuudet, kuten Bluetooth®-yhteys ja sängynalusvalo. TD5 Advanced -versiossa on lisäksi muistitoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa suosikkiasentonsa. HC40-käsiohjaimella käyttäjät voivat myös luoda pikapainikkeita tallennetuille asennoille, joten sänky on entistä helpompi mukauttaa omiin tarpeisiin.

Uuden TD5-sänkymoottorin nostovoima on jopa 7 000 N

Kevyt ja helppo asentaa
TD5-moottoriin on merkitty kuvina tarkat vaiheittaiset asennusohjeet, joten moottori on helppo kiinnittää sängyn runkoon myös paikan päällä. Järjestelmän ja käsiohjaimen tai älypuhelimen välinen parikytkentä on aivan yhtä helppoa, joten sänky on käyttövalmis lähes välittömästi asennuksen jälkeen.

Vaikka TD5 on tavallista tehokkaampi, se on yllättävän kevyt, mikä vähentää kuljetuskustannuksia ja tekee sängystä helpon käsitellä myös loppukäyttäjille.

Jos haluat lisätietoja TD5 Standard- tai TD5 Advanced -mallista, napsauta linkkejä tai ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön.

 

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä