Ota yhteyttä meihin
Uutiset 24. maaliskuuta 2021

LINAK avaa uuden tehtaan Thaimaahan

LINAK on avannut Thaimaahan uuden, 12 000 neliömetrin kokoisen tehtaan laadukkaiden karamoottoriratkaisujen kasvavaan kysyntään vastatakseen sekä maailmanlaajuisen läsnäolonsa vahvistamiseksi.

LINAK APAC. 12 000 neliömetrin kokoisessa rakennuksessa on tuotanto- ja logistiikkatilat sekä hallinnollisia toimintoja.

Tehdas keskittyy aluksi LINAKin DESKLINE-liiketoimintojen tukemiseen Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Yhdysvalloissa. Kysynnän kasvaessa ja uusien tuotejulkaisujen myötä LINAK aikoo asteittain laajentaa paikallisesti valmistettujen tuotteidensa saatavuutta eri puolilla Aasiaa. Ensimmäinen karamoottori lähetetään tehtaalta asiakkaalle vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Tehdas sijaitsee Chon Burin provinssissa 100 kilometriä Bangkokista kaakkoon. Paikka on ihanteellinen, sillä se on sekä tärkeän sataman että Bangkokin kansainvälisen lentokentän tuntumassa. Seudulla toimii myös  monia autoteollisuuden toimittajia sekä muita huipputeknologiayrityksiä, koska alueella on paljon teknisesti osaavaa työvoimaa.

Kurt Lorenzen, toimitusjohtaja, LINAK APAC

”LINAKin tehdas Thaimaassa on yritykseltämme merkittävä panostus Aasian markkinoille.  Uskon vahvasti LINAKin ajattelumalliin, jonka mukaisesti yrityksemme haluaa toimia lähellä asiakkaitaan. Kilpailukykyisten tuotteiden toimittaminen nopealla aikataululla on olennainen osa tätä ajattelumallia.”

- Kurt Lorenzen, toimitusjohtaja, LINAK APAC

 

LINAKin toimitilat Thaimaassa pohjautuvat samaan periaatteeseen kuin sen tehtaat Tanskassa, Yhdysvalloissa, Slovakiassa ja Kiinassa. Näissä kaikissa hyödynnetään uusinta valmistustekniikkaa, ja tuotanto perustuu LEAN-periaatteille sekä prosessien jatkuvaan parantamiseen, jotta LINAK voisi toimittaa huippuluokan karamoottorijärjestelmiä ja laadukkaita palveluita asiakkailleen aina niin läheltä kuin suinkin mahdollista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä