Ota yhteyttä meihin
Uutiset 23. syyskuuta 2022

Uusi LINAK-tuotevalitsin: Oikotiesi sopivimman karamoottorin valintaan

Uuden LINAK®-tuotevalitsimen lanseerauksen myötä olemme tehneet karamoottorin valinnasta projektiinne entistä helpompaa. Karamoottorien ominaisuuksia voi nyt tutkia teollisuuskäyttökohteeseenne muutaman napin painalluksella.

LINAK® Product Selector. Blueprint with images of electric actuators.

Projektin kehitysprosessin aikana voi olla aikaa vievää löytää sopivimmat komponentit. Uuden digitaalisen työkalun avulla voit helposti löytää ja tutkia verkossa vaihtoehtojanne. Sen avulla tuotteen valintaprosessi ja valitseminen on helpompaa.

Merkitykselliset hakukriteerit ja heti päivitetyt tulokset

Nykyään on melko tavallista käyttää arvokasta aikaa verkossa punniten plussia ja miinuksia eri vaihtoehtoisten ratkaisujen välillä, sekä tarkistaen teknisiä ominaisuuksia löytääkseen optimaalisimman karamoottorin omaan projektiin. Helpottaaksemme tätä prosessia, loimme käyttäjäystävällisen työkalun, joka nopeuttaa valintaprosessia. Käyttökohteenne voima-, nopeus- ja iskunpituuskriteerien lisäksi voi valita IP-luokan, jännitteen sekä rajapintayhteensopivuuden. Tuotevalitsin on dynaaminen, mikä tarkoittaa, että kun parametrejä muutetaan, niin ehdotukset muuttuvat heti. Ehdotusten päivityttyä, voit syvemmin tutkia vaihtoehtoja, tutustua datalehtiin ja käyttöoppaisiin ja jopa luoda 3D-malleja tarvitsemastasi karamoottorista. Ensimmäisessä vaiheessa tuotevalitsin sisältää teollisuuskäyttökohteisiin suunnitellut karamoottorit, mutta siihen on tulossa myös muiden segmenttien tuotteita.

Kokeile tuotevalitsinta tai ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön saadaksesi lisätietoa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä