Ota yhteyttä meihin
Referenssi

EasyRobotics pinoaa korkealle LINAKin avulla

Tanskalainen EasyRobotics haluaa tarjota asiakkailleen pienikokoisen ja joustavan ratkaisun, jolla laatikoita voidaan pinota korkealle – nopeasti ja tarkasti. Siksi he ovat valinneet kuormausjärjestelmäänsä LINAK ELEVATE™ -nostopilarin.

EasyRoboticsin EasyPalletizer Pro

EasyRobotics valmistaa standardisoituja ratkaisuja robottisoluihin, ja vakaus, laatu, tarkkuus ja nostovoima ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia yrityksen nostojärjestelmälle. ELEVATETM-nostopilari täyttää nämä vaatimukset, joten nyt se on olennainen osa EasyPalletiser Pro -cobottikuormaajaa.

EasyRobotics toimii LINAKin® tavoin Etelä-Tanskassa, ja yritysten maantieteellisen läheisyyden ansiosta niiden oli helppo kehittää cobottikuormaajan nostopilari yhdessä. Yhteistyö osoittautui menestyksekkääksi, ja EasyRobotics toi hankkeeseen arvokasta markkinatietoa.

Katso alta EasyRoboticsin toimitusjohtaja Anders Kjempffin haastattelu, jossa hän kertoo EasyPalletizer Prosta, yrityksen kokemuksista ELEVATE-nostopilarin parissa ja omista näkemyksistään cobottikuormaajien tulevaisuudesta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä