Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Ikkunoiden automatisointi parantaa luksusveneiden omistajien mukavuutta

Automaattiset sähköikkunat parantavat luksusveneiden omistajien mukavuutta ja ovat näin ollen venevalmistajille kilpailuetu.

ALFABin kehittämä, LINAK-karamoottoria käyttävä ikkunoiden automaatioratkaisu luksusveneessä

Kilpailijoiden edellä pysyminen

Kilpaillulla veneilyalalla asiakkaat vaativat laatua, mukavuutta ja omaperäisyyttä. ALFAB Auto-Marine Glazing Solutions on kehittänyt LINAK-karamoottorien ja -moottorinohjainten avulla sulavasti ohjattavan automatisoidun ja innovatiivisen vertikaalisen ikkunajärjestelmän luksusveneisiin.

Australian Melbournessa ja Brisbanessa toimiva perheyritys ALFAB Auto-Marine Glazing Solutions on jo yli 60 vuoden ajan valmistanut mittatilaustyönä ikkuna- ja ovijärjestelmiä australialaisille vene- ja runkovalmistajille.

ALFAB panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen, ammattitaitoon, korkealaatuisiin materiaaleihin ja mittatilaustyöhön Australiaan ja ulkomaille toimittamissaan ratkaisuissa.

ALFAB Auto Marine Glazing Solutionsin automaatti-ikkuna
 

Automaattisten ikkunansäätöratkaisujen puute veneilyalalla ja veneilijöiden toiveet yksilöllisistä, mukavuutta parantavista ratkaisuista tarjosivat ALFABille mahdollisuuden pysyä kilpailijoidensa edellä ja vastata markkinoiden tarpeisiin kehittämällä ainutlaatuinen ratkaisu veneteollisuuden käyttökohteisiin.

ALFAB kehitti uuden järjestelmänsä pitkäaikaisen kumppaninsa LINAKin avulla. LINAKin joustavat toimitukset, tekninen tuki ja laadukkaat tuotteet auttoivat yritystä suunnittelemaan sähkökäyttöisen, vertikaalisesti säädettävän ikkunajärjestelmänsä, joka toimitetaan asiakkaalle helppokäyttöisenä plug and play -ratkaisuna.

ALFAB Auto Marine Glazing Solutionsin automaatti-ikkunat
 
 

Suunniteltu tehokkuutta ja käyttömukavuutta silmällä pitäen

Automaatti-ikkunaratkaisu on suunniteltu niin, että karamoottori jää täysin väliseinän sisään, jossa tilaa on hyvin rajoitetusti. Tästä syystä LINAK suositteli käyttökohteeseen muotoilultaan kompaktia LA29-karamoottoria.

Veneissä tila on luksusta, joten LA29 osoittautui ihanteelliseksi ratkaisuksi. Kompaktin muotoilunsa lisäksi sen etuja ovat hyvä suorituskyky, kilpailukykyinen hinta ja helppo asennus.

Vertikaalisesti säädettävä ikkunajärjestelmä on automatisoitu työntö-vetomenetelmällä toimivalla hihnapyöräjärjestelmällä.

LA29-karamoottorin ohella ratkaisuun suositeltiin yhden karamoottorin ohjaamiseen suunniteltua TR-EM-208-ohjausyksikköä.

 

Veneteollisuuden automatisointi jatkuu

LINAK LA29 -karamoottoria käytetään kaikissa ALFABin tähän mennessä valmistamissa automaatioratkaisuissa, ja se on ihanteellinen vaihtoehto nykyaikaisiin automaatti-ikkunoihin. ALFAB aikoo jatkaa automaatioratkaisujen kehittämistä ja laajentaa parhaillaan tuotevalikoimaansa kattamaan heiluri- ja liukuovet sekä yläsaranoidut ja vaakasuoraan liukuva ikkunat. ALFAB haluaa jatkossakin kehittää loppukäyttäjiin vaikutuksen tekeviä tuotteita.

Ota yhteyttä LINAK TECHLINE -myyntiin, jos haluat lisätietoja tästä tai LINAKin muista meriteollisuuskäyttöön soveltuvista karamoottoriratkaisuista.

ALFABiin voit tutustua tarkemmin yrityksen omalla sivustolla.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä