Ota yhteyttä meihin
Uutiset 25. tammikuuta 2023

Uusi LINAK-nostopilari cobotti-yhteistyörobottikuormaajalle: Yllä uusiin korkeuksiin

Kuormaamisen koko potentiaalin hyödyntäminen tuotannossa ja muussa teollisuudessa edellyttää joustavia, helppokäyttöisiä ja edullisia yhteistyörobottiratkaisuja, jotka mukautuvat erilaisiin käyttökohteisiin ja tuovat nopeasti tuottoa sijoitukselle.

LINAKin uusi ELEVATE™-nostopilari pidentää cobottikuormaajan nostokorkeutta, jotta lavoista voitaisiin tehdä entistä korkeampia. Sen nopeus, tarkkuus ja joustavuus auttavat optimoimaan lavojen kuormaamisen. Järjestelmän vaivaton käyttöönotto, ohjelmointi ja valvonta auttavat tehostamaan eri yhteistyörobottivalmistajien ja -mallien suorituskykyä.

Tanskalainen järjestelmäintegraattori BILA A/S on yksi niistä asiakkaistamme, jotka pääsivät testaamaan nostopilaria ennen sen julkistamista, ja iloksemme se teki yritykseen vaikutuksen.
Tuotepäällikkö Brian Spetzlerin sanoin:
”ELEVATE-nostopilarin käyttökokemuksemme on ollut yksinomaan positiivinen. Se on helppo ottaa käyttöön ja sen ohjelmisto on erittäin intuitiivinen, joten sen konfigurointi ja uudelleenkonfigurointi sujuu nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää muuttuvissa tuotanto-olosuhteissa, joissa tarpeet voivat vaihdella. Nykypäivän tuotantolaitoksissa ja varastoissa ollaan siirtymässä kohti automaattisia kuormausratkaisuja, ja rahtimaksujen kasvaessa myös kuormien korkeuden kasvattamisesta on tullut tärkeää. Nämä ovat vain joitakin niistä syistä, miksi olemme innoissamme ELEVATE-nostopilarista.”

 

Uudentasoista suorituskykyä

ELEVATE-nostopilarin suuri nostonopeus ja valinnainen rinnakkaisajo tehostavat lavakuormaajien suorituskykyä ja pitävät ne tuotantolinjan läpimenoaikojen tahdissa. Pilarin nostonopeus on tasaisesti jopa 100 mm/s kuormasta riippumatta. Se voidaan nostaa täyteen pituuteensa alle 10 sekunnissa.

 

Pinoamistarkkuutta parhaimmillaan

ELEVATE-nostopilarin hiiliharjaton moottori ja sisäänrakennettu ohjauselektroniikka tekevät sen asemoinnista erittäin tarkkaa, ja sen tutkitusti toimiva liukusäätötekniikka pitää yhteistyörobotin vakaana ja saa sen kestämään suuria vääntömomentteja.

 

Sopii erilaisiin malleihin

Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ansiosta pilari on kooltaan kompakti eikä sen hallintaan tarvita ulkoista ohjausyksikköä. Näin ollen ELEVATE säästää merkittävästi tilaa ja on helppo integroida kuormausjärjestelmään. Samalla se vähentää järjestelmän monimutkaisuutta.

Sähkökäyttöinen LINAK®-nostopilari: Cobotti-yhteistyörobottikuormaajalle tarkoitettu ELEVATE™-nostopilari pimeässä tuotantoympäristössä

 
 

Joustavasti valittavissa olevia rajapintaliittymiä

ELEVATE-nostopilariin on saatavana kolme eri rajapintaliittymää: ELEVATE Easy, Pro tai Modbus. Näin ollen sen ohjaus ja takaisinkytkentä voidaan mukauttaa eri tehtäviin, ja datayhteys tekee vianmäärityksestä, diagnostiikasta ja suorituskyvyn optimoinnista vaivatonta. Rajapintaliittymiensä ansiosta ELEVATE on yhteensopiva mitä erilaisimpien yhteistyörobottien kanssa. Järjestelmään on saatavana erilaisia lisävarusteita, kuten yhteistyörobotteja varten omat asennuslevyt, joiden ansiosta järjestelmä voidaan ottaa nopeasti käyttöön ja joiden avulla yhteistyörobotin suorituskyky voidaan viedä uudelle tasolle.

Jos haluat lisätietoja ELEVATE-nostopilarista, vieraile käyttökohdesivulla tai ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä