Teknologia & trendit

10 syytä valita LINAK yrityksesi sänkyihin

LINAK®-järjestelmät tuovat yrityksesi sänkyihin monenlaisia lisäominaisuuksia. Kerromme kymmenen hyvää syytä valita LINAK yrityksesi sänkyihin. Näitä ovat esimerkiksi vain 0,1 watin energiankulutus valmiustilassa, 100-prosenttiset toimintatestit, paikalliset hyväksynnät ja langattomat käsiohjaimet. Voit lukea kaikki syyt alta.

Mahdollisimman pieni energiankulutus
LINAK ZERO™ -teknologialla varmistetaan, että säädettävä sänky kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa – valmiustilassa jopa niinkin vähän kuin 0,1 W.

Tämä pienentää sähkölaskua ja auttaa pitämään säädettävien kalusteratkaisujen hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä. ZERO™-teknologia pienentää myös sähkölaitteiden ympärille muodostuvaa magneettikenttää. Lyhyesti sanottuna sänky nukkuu silloin kuin käyttäjänsäkin eikä aiheuta säteilyä.

TWINDRIVE®-moottoreidemme energiankulutus valmiustilassa on vakiona erittäin pieni. Tuotteet, joiden valmiustilan energiankulutus on alhainen, on merkitty ZERO™-logolla.

Energiankulutus valmiustilassa
 

PVC-Free™ – ympäristö
LINAKin insinöörit kehittävät ja parantavat yrityksemme tuotteita jatkuvasti, jotta voisimme minimoida niiden ympäristövaikutukset. Sänkymoottoreiden TD4 ja TD5 kaapelit, kotelot ja monet muut osat on valmistettu LINAK® PVC Free™ -materiaaleista. Tästä on hyötyä ympäristölle – niin sisällä kuin ulkonakin.

PVC Free™
 

100-prosenttiset toimintatestit
Kun valitset LINAKin, voit odottaa laatua pienimmissäkin yksityiskohdissa. Kaikille säädettäviin kotisänkyihin tarkoitetuille LINAK-karamoottorijärjestelmille tehdään 100-prosenttinen toimintatesti. Uusille tuotteillemme tehdään aina kattavat, lukuisia toistoja sisältävät testit.
Meillä on maailman kattavimpiin lukeutuva sähkökäyttöisten karamoottoreiden testikeskus. Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. LINAK on suunnitellut ja valmistanut karamoottoreita jo vuodesta 1976. Tiedämme, että eri käyttökohteisiin tarkoitettujen huippuluokan karamoottoreiden valmistamisessa testaaminen on tärkeää.

Toimintatesti
 

Sängyn alle jäävän tilan maksimointi
Koska LINAK-sänkymoottori on kapealinjainen, se on helppo piilottaa sängyn alle. Järjestelmä sulautuu saumattomasti tuotteen muotoiluun, jolloin sängyn alle jää runsaasti tilaa säilytystä ja siivousta varten.

Erittäin paljon vapaata tilaa
 

Oikeanlaiset hyväksynnät
Globalisaatio on jo tapahtunut. Standardointi ei kuitenkaan ole yhdenmukaista, joten säädettäviä moottorisänkyjä koskevissa vaatimuksissa esiintyy yhtä paljon vaihtelua kuin niiden mukavuudesta nauttivassa käyttäjäkunnassakin. Standardit ja hyväksyntäprosessit ovat erilaisia eri alueilla ja joskus eri maissakin.

LINAK-karamoottoriratkaisut tuovat asiakkaillemme varmuuden siitä, että järjestelmä on saanut oikeanlaisen hyväksynnän. Me myös avustamme ja neuvomme tuotteidemme sisällyttämisessä eri ratkaisuihin, koska haluamme toimia vastuullisesti. LINAK on luotettava huippuluokan sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien toimittaja ja kumppani, joka tuntee standardit ja hyväksynnät eri puolilla maailmaa.

Oikeanlaiset hyväksynnät
 

Sovellus ohjaimena
Mobiililaitteista on tullut osa arkea. LINAK-karamoottoria käyttäviä säädettäviä sänkyjä voidaan aina säätää älypuhelin- tai tablettisovelluksella .

Sovellus voidaan myös mukauttaa sängyn valmistajan brändiin tai räätälöidä täysin LINAK Software Developer Kit -työkalulla.

Bed Control -sovellus
 

Langaton käsiohjain
Käsiohjain on lähes ainoa säädettävän kotisängyn tekninen osa, jota käyttäjä tarvitsee päivittäin. Toimintojen, suunnittelun ja ulkoasun on kuljettava käsi kädessä.

Kaikissa LINAK-karamoottoria käyttävissä säädettävissä sängyissä on langaton käsiohjain. Tämä tarkoittaa sitä, että johdot eivät ole milloinkaan tiellä ja ohjain pysyy aina käden ulottuvilla. Kaikissa LINAK-ohjaimissa on ergonominen muotoilu ja intuitiiviset kuvakkeet. Ohjaimista on saatavilla sekä perus- että edistyneet versiot.

Langaton
 

Helppo kuljetus ja asennus: kevyet laitteet
Kaikki LINAK-sänkymoottorit ovat kevyitä, ja muotoilunsa ansiosta niitä mahtuu kuormalavalle 79 kappaletta. Lisäksi niissä on kaksi helppokäyttöistä sulkemislaitetta. Sänkymoottorit on suunniteltu sopimaan saumattomasti yleiskäyttöisiin kääntökannakkeisiin.

Sänkymoottori yksinkertaisesti asetetaan yleiskäyttöisten kääntökannakkeiden päälle, sulkemislaite liu’utetaan paikalleen, laite liitetään pistorasiaan ja kytketään pariksi käsiohjaimen kanssa.

Kevyt paino
 

LINAK-sänkymoottorit on suunniteltu helposti pakattaviksi, kuljetettaviksi ja asennettaviksi, ja niiden avulla säädettäviä kotisänkyjä voidaan säätää luotettavasti. LINAK-järjestelmää käyttävä säädettävä moottorisänky on valmis pakattavaksi ja lähetettäväksi asiakkaalle neljän helpon vaiheen jälkeen.

Hiljaista tekniikkaa
Melu häiritsee unta. Useimmat meistä pystyvät nukahtamaan vain hiljaisuudessa, ja useimmat asiantuntijat sanovat, että unenlaatua haittaa eniten juuri melu. Melu voi olla paljon muutakin kuin kuorsaava puoliso tai kaukaa kuuluvat liikenteen äänet. Sitä voi aiheuttaa esimerkiksi säädettävä moottorisänky. Vaikkei ääntä kuulisikaan, se voi silti vaikuttaa kehoon ja aivoihin – erityisesti nukkuessa.

Meille hiljainen ääni on luonnollinen osa säädettävää moottorisänkyä. Suhtaudumme laitteiden aiheuttamiin ääniin tosissamme.

Hiljainen ääni
 

LINAK kiinnittää erityistä huomiota valmistamiensa sänkymoottoreiden ääniin. Itse asiassa äänet ovat avainasemassa, kun kehitämme tuotteitamme. Ääni on ollut jo vuosikymmeniä ratkaiseva tekijä LINAK-sänkymoottoreissa. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että ratkaisumme lukeutuvat markkinoiden hiljaisimpiin. Näin käyttäjät voivat säätää sänkyään vapaasti yöllä kumppaniaan herättämättä.

Hätälaskutoiminto sähkökatkosten aikana
LINAK on viime vuosikymmeninä oppinut yli 30:n paikallisen myyntikonttorinsa kautta tuntemaan markkinat eri puolilla maailmaa. Tiedämme, että joillakin alueilla sähköverkot toimivat erinomaisesti, kun taas toisilla katkoksia sattuu.

LINAK-karamoottorijärjestelmät on suunniteltu niin, että katkoksistakaan ei synny suurta haittaa. Sänkymoottoreissamme on nimittäin mekaaninen alaslaskuvipu. Se on aina käden ulottuvilla ja helppokäyttöinen sähkökatkosten aikana. Hätälaskutoiminto voidaan vaihtoehtoisesti toteuttaa 9 V:n akulla.

Hätälaskutoiminto
 
LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku

LINAK TWINDRIVE® TD4 Asennus play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 asennus

LINAK TWINDRIVE® TD4 Yhdistäminen play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 yhdistäminen

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.