Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Veneiden ohjausjärjestelmien on oltava erittäin luotettavia

Puolalainen venevalmistaja Galeon on asiakkaiden vaatimuksiin vastatakseen lisännyt automaatiota moottorivenemalleissaan. Asiakkaiden toive mukavuuksien lisäämisestä on saanut yrityksen kehittämään erilaisia sähkökäyttöisiä ratkaisuja, joissa LINAK-karamoottorit auttavat minimoimaan manuaaliset tehtävät.

Galeonin valmistama jahti

Galeon on yksityinen venevalmistaja, jolla on pitkä historia. Yritys perustettiin Puolassa vuonna 1982, ja se valmistaa luksusveneitä ja moottoroituja jahteja. Sen tuotantohallilla on kokoa yhteensä 25 000 neliötä, ja se lukeutuu Euroopan suurimpiin venevalmistajiin.

Galeonin huvijahteja kehitetään jatkuvasti, ja veneiden laatua arvioivat laatu- ja turvallisuustodistuksia myöntävien organisaatioiden lisäksi myös vaativat asiakkaat eri puolilla maailmaa. Galeonin brändi on saanut tunnustusta ja voittanut asiakkaiden luottamuksen, sillä yritys osaa ottaa yksityiskohdat huomioon. Yrityksessä varmistetaan tuotteiden laatu viimeistelemällä pienimmätkin yksityiskohdat huolellisesti käsin. Lisäksi yrityksen kaikissa uusissa venemalleissa hyödynnetään sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja.

 

Huvijahdeissa automaatio on perusvaatimus

Sähkökäyttöisillä ratkaisuilla varustetut veneet ovat erittäin suosittuja – erityisesti Yhdysvalloissa. Asiakkaat odottavat moottorijahdeilta sekä käytännöllisyyttä että innovatiivisia ratkaisuja. Hyvä esimerkki sähkökäyttöisestä ratkaisusta on jahdin "sivuterassien" avaaminen LINAK LA36 -karamoottorilla. Ratkaisua käytetään neljännen sukupolven Galeon 400 FLY -jahdeissa.

Lineaarinen karamoottori LA36
 

Galeon 680 FLY- ja 700 SKY -malleihin on saatavilla lisävarusteina sähkökäyttöiset ikkunat, jotka avataan LINAK LA32- ja LA33-karamoottoreilla.

Ikkunoiden suosio on kasvanut, kun niissä alettiin käyttää näitä karamoottoreita. Galeonin mukaan yrityksen myynnin kasvulla on suora yhteys uusimpien teknologiaratkaisujen käyttöön asiakkaiden automaatiovaatimusten mukaisesti.

Nykyisin automaatio ei ole huvijahdeissa mikään luksusominaisuus, vaan perusvaatimus.

Galeonin valmistama jahti
 
 

Sähkökäyttöiset karamoottorit tehostavat prosesseja

Galeon tekee yhteistyötä jatkuvasti kasvavan toimittajaverkoston kanssa eri puolilla maailmaa (Aasiassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa, Pohjoismaissa ja Australiassa), joten se pystyy myös hyödyntämään uusimpia innovatiivisia ratkaisuja.

Veneily- ja merenkulkualalla vaaditaan enenevässä määrin energiatehokkaita automaatioratkaisuja, joten veneenrakennuksessa hyödynnetyt teknologiat perustuvat yhä useammin samaan sähkökäyttöiseen karamoottoritekniikkaan, jota käytetään muidenkin prosessien tehostamisessa – esimerkiksi paineilman tuottamisessa, vedenpumppaamisessa ja ilmanvaihtoratkaisuissa.

Galeonilta kerrotaan: ”Valitsimme LINAKin sen tarjoamien ratkaisujen vuoksi. LINAKin tuotteet asettavat uudet standardit sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottorien kestävyydelle. Kaikki komponentit testataan rankkojen sääolosuhteiden ja ilmasto-olojen varalta, jotta voitaisiin varmistaa, että ne kestävät esimerkiksi lämpötilanvaihtelut, jatkuvan tärinän, iskut ja veden vaikutukset. Tämä on luksusjahtien valmistajille erittäin tärkeää, sillä turvallisuutta, laatua ja innovointia arvostetaan alallamme erittäin paljon.”

 

Moottorivenemarkkinoiden tulevaisuus

Galeonin mukaan tulevaisuus tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia valmistaa vielä entistäkin paremmin varustettuja, innovatiivisia ratkaisuja hyödyntäviä ja yksilöllisesti suunniteltuja moottoriveneitä. Yrityksen jahdit valmistetaan Gdańskin telakalla, jossa ollaan aivan yhtä optimistisia.

Yritys keskittyy tuotekehitykseen ja uusien markkinoiden valloittamiseen sekä myynnin asteittaiseen kasvattamiseen nykyisillä markkinoillaan. Galeon selvittää asiakkaidensa kanssa keskustelemalla, mitkä ratkaisut toimivat parhaiten missäkin aluksessa, ja tätä kautta yritys pystyy tarjoamaan asiakkaidensa toiveisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Galeonin valmistama jahti
 

Voit katsella muita hienoja venemalleja valmistajan sivustolla osoitteessa www.galeon.pl.

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä