LINAK kouluttaa huomisen asiantuntijoita tarjoamalla työpaikkoja opinnäytetyöntekijöille ja harjoittelijoille. Suurin osa opinnäytetyöntekijöistämme työskentelee automaation/koneiden tai elektroniikan parissa tai IT-tuessa – useimmat muut taas talous-, myynti- ja hallinto-osastoillamme. Voit tarkistaa avoimet työpaikat LINAKin sivustolta.

LINAK-opinnäytetyö- ja -harjoitteluohjelmiin osallistuvat saavat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti työn ohella. LINAKin arvot perustuvat keskinäiseen auttamiseen, tukemiseen ja rohkaisemiseen, jotta kaikki voisivat hyödyntää kykyjään mahdollisimman tehokkaasti. Tämä koskee luonnollisesti myös harjoittelijoita.

Alla esitellään joitakin niistä LINAKin nykyisistä ja entisistä työntekijöitä, jotka ovat osallistuneet harjoitteluohjelmiimme. Kun olet katsonut videot, voit tutustua LINAKin opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoihin työpaikkasivuillamme.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää LINAKin harjoitteluohjelmista, ota yhteyttä henkilöstöosastoomme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen personale@linak.com

Anne, Development Engineer, LINAK A/S play-icon

Anne, Development Engineer, LINAK A/S

Christian, Development Engineer, LINAK A/S play-icon

Christian, Development Engineer, LINAK A/S

Henrik, Manager in Customer Logistics, LINAK A/S play-icon

Henrik, Manager in Customer Logistics, LINAK A/S

Jette, Product Maintenance Manager, LINAK A/S play-icon

Jette, Product Maintenance Manager, LINAK A/S

Tiedostot

LINAK-arvojen käsikirja

LINAK on kasvanut syvälle juurtuneiden arvojensa avulla pienestä muutaman työntekijän työpajasta kansainvälisesti menestyväksi markkinajohtajaksi.

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon, jos sinulla on avoimiin työpaikkoihin, tuntityöhön, työharjoitteluun tai opinnäytetöihin liittyviä kysymyksiä.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.