Ota yhteyttä meihin

LINAK = hyvä työpaikka + ammatilliset haasteet²

Liity kansainväliseen teknologiayritykseen, jonka ammattitaitoinen, asialleen omistautunut henkilöstö kehittää elämänlaatua parantavia säädettäviä ratkaisuja.

LINAK = hyvä työpaikka + ammatilliset haasteet²

LINAK – parantaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa

Haaveiletko työstä, jossa voit parantaa muiden elämänlaatua? LINAK on juuri tällainen työpaikka. Kehitämme taitojamme, osaamistamme, tuotteitamme ja prosessejamme jatkuvasti, jotta voisimme vaikuttaa myönteisesti asiakkaisiimme, käyttäjiimme ja kollegoihimme.

LINAK on menestyvä, tasaisesti kasvava yritys, joka panostaa voimakkaasti tuotteidensa, prosessiensa ja teknologiansa laatuun. Pyrimme myös aktiivisesti varmistamaan, että yrityksemme on palkitseva ja haastava työpaikka

”We Improve Your Life” ei ole pelkkä iskulause, vaan lupaus.

Hyvä työpaikka syntyy yhteistyöllä

Olemme ylpeitä vuosien saatossa saavuttamastamme menestyksestä ja tuloksista. LINAK tietää, että tämä on eri puolilla maailmaa työskentelevien yli 2 200 työntekijämme ponnistelujen tulosta. Itse asiassa henkilöstö on tärkein voimavaramme. 

Meillä epämuodollinen johtamistapa, toimintaan keskittyvä asenne ja voimakas halu olla inspiroiva työpaikka kulkevat käsi kädessä avoimen mielen, positiivisen asenteen ja ideointimahdollisuuksien kanssa. LINAKilla et pelkästään työskentele yrityksen palveluksessa, vaan olet osa sitä. 

Aseta itse omat ammatilliset haasteesi²

Voit aina edetä urallasi, kiinnostipa sinua sitten tehoelektroniikka, liiketoimintaprosessien parantaminen DMAIC-menetelmillä, monimutkaisten CNC-koneiden käsittely tai muut mekaniikan, elektroniikan, ohjelmistokehityksen tai tuotantotekniikan osa-alueet. Asiantuntemus ja jatkuva parantamisen halu ovat tärkeimpiä tekijöitä. LINAK menestyy vain, kun kaikki pyrkivät parempaan. 

LINAKilla työskentely on kuitenkin paljon muutakin kuin huippuluokan tuotteiden kehittämistä. Tiimimme jäsenenä sinun odotetaan ymmärtävän asiakkaiden tarpeita ja olevan valmis tiiviiseen yhteistyöhön kollegoidesi kanssa. Sinulta odotetaan myös luovuutta ja kykyä kehittää helppokäyttöisiä huipputeknologian tuotteita. Nämä ovat meidän ammatillisia haasteitamme².

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä