Harjoittelu LINAKilla

Harjoittelijana osallistut erilaisiin hankkeisiin ja saat liiketoimintamme kannalta olennaisia tehtäviä, joten tuet organisaatiotamme samalla tavoin kuin muukin henkilöstömme – luonnollisesti aina lähimmän esimiehesi ja tiimin muiden jäsenten tuella.

Tiimityö on LINAKilla kaikkein tärkeintä 

Harjoittelijana olet LINAK-yhteisön täysipainoinen jäsen, ja sinuun asennoidutaan samalla tavoin kuin muuhunkin henkilöstöön. Teet tiivistä yhteistyötä tiimin muiden jäsenten kanssa kiireisessä, haastavassa, epämuodollisessa ja avoimessa työympäristössä.

Huomioitavaa ennen hakemuksen lähettämistä 

LINAK ottaa tavallisesti 10–12 harjoittelijaa lukukauden aikana. Harjoittelijat sijoitetaan eri tiimeihin, ja he työskentelevät lähinnä mekaniikan, elektroniikan, ohjelmistokehityksen ja tuotannon parissa. Kaikki harjoitteluhakemukset otetaan kuitenkin huomioon hakijan opintoalasta riippumatta. Arvostamme ahkerien opiskelijoiden panosta ja tarjoamme hyvin suunnitellun harjoitteluohjelman.

LINAKilla kuulut eri korkeakouluista tulevien harjoittelijoiden yhteisöön. Harjoittelu on palkallista. LINAK tarjoaa muilta paikkakunnilta tuleville harjoittelijoille majoituksen.

Milloin voit aloittaa?

Avointen työpaikkojen luettelossamme on myös harjoittelupaikkoja . Tutustu niihin ennen hakemuksen laatimista. 

Hakemuksille on omat takarajansa kummallakin lukukaudella (keväällä ja syksyllä). Voit tarkistaa seuraavan takarajan työpaikkasivumme harjoittelupaikkailmoituksesta (ks. yllä oleva linkki).

Tutustumme hakemuksiin heti takarajan jälkeen ja kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Uudet harjoittelijat aloittavat tavallisesti helmikuussa tai elo–syyskuussa.

Harjoittelu kestää vähintään 20 viikkoa, mutta monet harjoittelijat haluavat jatkaa pidempään ja jopa tehdä opinnäytetyönsä LINAKilla. 

LINAK toivottaa myös opinnäytetyön tekijät tervetulleiksi

Monet harjoittelijoista haluavat tehdä LINAKilla myös opinnäytetyönsä. Toivotamme kaikki kiinnostavasta aiheesta opinnäytetyötä tekevät opiskelijat tervetulleiksi.

Vaikka useimmat hakijoista ovat teknisten alojen opiskelijoita, tämä ei ole ehdoton edellytys. Kerro opinnäytetyösi aiheesta ja mainitse myös, millaisia tuloksia odotat ja miksi työ voisi kiinnostaa LINAKia. Lähetä tiedot saatekirjeen ja ansioluettelon ohella osoitteeseen personale@linak.com.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, arvioimme, minkä tiimin tarpeisiin työsi aihe voisi sopia ja miten se sopii yrityksemme strategisiin tavoitteisiin.

Kuulemme työstäsi mielellämme.

 
Anne, Development Engineer, LINAK A/S play-icon

Anne, Development Engineer, LINAK A/S

Christian, Development Engineer, LINAK A/S play-icon

Christian, Development Engineer, LINAK A/S

Henrik, Manager in Customer Logistics, LINAK A/S play-icon

Henrik, Manager in Customer Logistics, LINAK A/S

Jette, Product Maintenance Manager, LINAK A/S play-icon

Jette, Product Maintenance Manager, LINAK A/S

Tiedostot

LINAK-arvojen käsikirja

LINAK on kasvanut syvälle juurtuneiden arvojensa avulla pienestä muutaman työntekijän työpajasta kansainvälisesti menestyväksi markkinajohtajaksi.

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon, jos sinulla on avoimiin työpaikkoihin, tuntityöhön, työharjoitteluun tai opinnäytetöihin liittyviä kysymyksiä.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.