Uutiset 2. tammikuuta 2017

Myös hoitajien terveydellä on merkitystä

Hyvän ergonomian merkitys terveydenhuollon ammattilaisille

Väestön keski-ikä kasvaa nopeasti eri puolilla maailmaa – itse asiassa yli 60-vuotiaiden osuus väestöstä tulee lähes kaksinkertaistumaan (2 miljardiin ihmiseen) vuoteen 2050 mennessä. Samaan aikaan ennusteissa arvioidaan, että maailmassa tulee olemaan alle 12,9 miljoonaa terveydenhuollon ammattilaista vuonna 2035.

Koska hoitohenkilökuntaa on tulevaisuudessa vähemmän, on entistä tärkeämpää huolehtia potilaiden lisäksi myös hoitajista. Hyvä ergonomia ja paremmat työskentelyolosuhteet ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Myös hoitajien terveydellä on merkitystä

Sinunkin sovelluksesi ergonomiaa voidaan parantaa

LINAK Intelligent Care Solutions™ toimittaa terveydenhuollon käyttöympäristöihin karamoottoreita, asentoa optimoivia ohjaimia ja erilaisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia ja toimintoja – yksinkertaisesta korkeudensäädöstä aina edistyneempiin ominaisuuksiin, kuten sairaalasänkyihin integroituihin vaakoihin ja potilasnostimiin, jotka helpottavat hoitajien työtä ja tekevät potilaiden käsittelystä turvallisempaa. Nyt terveydenhuoltoalan on entistä helpompi luoda henkilökunnalleen paremmat työskentelyolosuhteet ja parantaa sairaanhoitajien ergonomiaa, tehokkuutta ja elämänlaatua.

Myös hoitajien terveydellä on merkitystä – käyttökohteet

Lue lisää LINAKin älykkäistä hoitoratkaisusta osoitteesta linak.com/segments/medline-careline/

Intelligent Care Solutions™ on osa LINAKin Care For Tomorrow Today™ -ajattelutapaa. Lue lisää osoitteesta www.carefortomorrow.today

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.