Ota yhteyttä meihin
Uutiset 21. kesäkuuta 2017

CO-Link™ terveydenhuoltoalan edistyneiden laitteiden tarkkaan ohjaukseen

Uuden LINAK-järjestelmän avulla edistyneiden terveydenhuollon laitteiden valmistajat voivat toimittaa monipuolisia ​karamoottoriratkaisuja, joissa on jopa kahdeksan kanavaa, ja joita ohjataan yhdellä ainoalla käsiohjaimella.

CO-Link™ terveydenhuoltoalan edistyneiden laitteiden tarkkaan hallintaan

Entistä kehittyneempien, tarkempien ja luotettavasti säädettävien terveydenhuollon sovellusten kysyntä kasvaa maailmanlaajuisesti. Hoitotekniikkojen kehittyessä myös laitteisiin kohdistuvat vaatimukset kasvavat. Nykyaikaisia toimenpidetuoleja ja leikkauspöytiä on pystyttävä liikuttamaan ja säätämään useisiin suuntiin. 

Lisää vaihtoehtoja vähäisin kustannuksin
Uusi LINAK CO-Link™ laajentaa sähkökäyttöisten karamoottoreiden lisälaitteiden valikoimaa. Sen avulla voidaan luoda 8-kanavainen järjestelmä lähes ilman lisäkustannuksia. Esimerkiksi kaksi LINAK CO61-ohjausyksikköä voidaan yhdistää toisiinsa kaapelilla kytkentärasian kautta. Räätälöidyn LINAK-ohjelmiston avulla näistä tulee monikanavainen 2 x 200 W:n karamoottorijärjestelmä, jota voidaan ohjata yhdellä käsiohjaimella. Tämä on LINAK CO-Link™!

Kehittyneiden sovellusten käytännöllinen logistiikka
Yrityksesi voi kehittää jopa kahdeksankanavaisen karamoottorijärjestelmän käyttämällä ennestään tuttuja tai aiemmin hankkimiaan tuotteita. Lisäkaapelia ja räätälöityä ohjelmistoa lukuun ottamatta järjestelmä voidaan luoda yrityksesi jo hankkimista LINAK-tuotteista ja -osista. Ratkaisu on siis edullinen, ja sen avulla tuotanto on helppo sopeuttaa markkinoiden vaatimuksiin.

Jos haluat lisätietoja LINAK CO-Link™ -järjestelmästä, käy tuotesivulla tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä