Ota yhteyttä meihin
Uutiset 31. lokakuuta 2017

TD4-sänkymoottorin ja Bluetooth®-käsiohjaimen paritus on nopeaa ja helppoa

LINAK TWINDRIVE® TD4 -sänkymoottori on erittäin helppo yhdistää Bluetooth®-käsiohjaimeen tai älypuhelimeen sovelluksen avulla. Sänky on käyttövalmis parin helpon asetuksen jälkeen.

TD4-sänkymoottorin ja Bluetooth®-käsiohjaimen paritus on nopeaa ja helppoa

LINAK-käsiohjaimen, älypuhelimen tai tabletin paritus TD4-järjestelmän kanssa on erittäin helppoa Bluetooth®-yhteydellä. 

Bluetooth®-käsiohjainten ja TD4 Standard- ja TD4 Advanced -järjestelmien välisessä parikytkennässä on vain pari helppoa vaihetta. Kun TD4 on liitetty sähköverkkoon, parikytkentä voidaan aloittaa kolmen minuutin kuluttua (kun merkkivalo vilkkuu). Paina LINAK Bluetooth® -käsiohjaimen kahta ylintä painiketta samanaikaisesti. Kun valo vilkahtaa pitkään, on sänky yhdistetty käsiohjaimeen. Muuta ei tarvita. 

Kuulostaako tämä vähän liian helpolta ollakseen totta? Alla olevasta videosta näet omin silmin, miten helppoa kytkentä on. 

TD4-sänkymoottorin ja Bluetooth®-käsiohjaimen yhdistäminen on nopeaa ja helppoa

Älypuhelimen tai tabletin paritus sängyn kanssa 
LINAK on kehittänyt iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille suunnitellun Bed Control™ -sovelluksen, jonka avulla käyttäjien on helppo tehdä paritus TD4:n ja älypuhelimen tai tabletin välillä. TD4-järjestelmän yhdistäminen näihin laitteisiin on yhtä helppoa kuin käsiohjaimenkin. Vaihe 1 on sama kuin edellä. Kytke karamoottorijärjestelmä sähköverkkoon. Aktivoi Bluetooth® puhelimessa tai tabletissa ja avaa LINAK Bed Control™ -sovellus, jolloin sängyn etsintäsivu avautuu. Sovelluksessa näytetään luettelo aktiivisista LINAK Bluetooth® -laitteista. Etsi haluamasi TD4-järjestelmä luettelosta (esim. BED 1234) ja napauta sitä. Puhelin/tabletti on nyt yhdistetty siihen. 

Useamman kuin yhden käsiohjaimen tai älypuhelimen/tabletin yhdistäminen on yhtä helppoa kuin yhdenkin. Järjestelmä on heti käyttövalmis.

Saat muista sivustomme osista lisätietoja TD4 Standard- ja TD4 Advanced -järjestelmistä, säädettävien moottorisänkyjen käsiohjaimista sekä LINAK Bed Control™ -sovelluksista. Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä