Uutiset 10. tammikuuta 2018

Esittele yrityksesi visuaalista ilmettä Bed Control -sovelluksessa

Mukauta Bed Control -sovellus yrityksesi tarpeisiin. Bed Control -sovellus voidaan nyt mukauttaa yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen, ja siihen voidaan lisätä yrityksesi logo, värit ja linkit.

Yrityksesi asiakkaat voivat nähdä yrityksesi logon ja värit aina, kun he käyttävät säädettävää moottorisänkyä Bed Control -sovelluksella, ja lisätietoja antavat linkit voidaan ohjata osoittamaan suoraan haluttuun osoitteeseen. LINAK haluaa tarjota asiakkailleen näkyvyyttä. 

Bed Control -sovellus voidaan nyt räätälöidä niin, että yrityksesi asiakkaat näkevät Bed Control -sovelluksen grafiikan ohella myös yrityksesi brändin. Sovelluksesta käy tällöin selkeästi ilmi, kuka on sängyn valmistaja. 

Bed Control -sovellus on ensisijaisesti Bluetooth-käsiohjain,mutta nyt sen voi muokata yrityksen visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Muokkausmahdollisuuksiin kuuluu:

  • Oman logon lisääminen: Vaihda sovelluksessa näytettävä logo.
  • Väri: Vaihda taustaväri. Teksti ja grafiikka pysyvät valkoisina.
  • Linkit: Kohdassa About on kaksi osaa: Tuotetieto ja Tuotetuki. Niissä voit vaihtaa linkityksen.
Esittele yrityksesi visuaalista ilmettä Bed Control -sovelluksessa
 

Käyttäjäystävällinen muotoilu – nyt muokattavissa 
Päivitimme Bed Control -sovelluksen nykyaikaisemmaksi ja entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Saat lisätietoja tästä. Voit muokata uutta ulkoasua. 


Mistä aloitan? 
Sovelluksen muuttaminen oman brändin näköiseksi on helppoa. Ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon ja kerro, miltä haluat sovelluksesi näyttävän.  
 

Kuka omistaa mukautetun sovelluksen?
Yrityksesi omistaa sovelluksen kokonaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yrityksesi on julkaistava sovellus itse Apple App Store- tai Google Play -kaupassa.


Seuraa uutisiamme 
Bed Control -sovellusta kehitetään jatkuvasti, joten päivityksiä kannattaa seurata. 
Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.