Uutiset 7. toukokuuta 2018

DPG-pöytäohjain saa Red Dot -muotoilupalkinnon

Intuitiiviseksi suunniteltu LINAK DPG1C -pöytäohjain on saanut vuoden 2018 Red Dot Product Design -palkinnon.

Intuitiiviseksi suunniteltu LINAK DPG1C -pöytäohjain on saanut arvostetun Red Dot Product Design -palkinnon vuonna 2018.

Pöytäohjain DPG1C on palkittu arvostetussa kansainvälisessä Red Dot -muotoilukilpailussa.

Kilpailuun osallistui vuonna 2018 suunnittelijoita ja valmistajia 59 maasta, ja yhteensä kilpailussa oli mukana yli 6 300 tuotetta. Kilpailun tiukoissa kriteereissä otetaan huomioon tuotteen innovatiivisuus, toimivuus, laatu, ergonomia ja käyttöikä.

Palkittu muotoilu ja toiminnallisuus 
Palkinnon saaminen on suuri kunnia LINAKille. Etenkin DPG-pöytäohjaimen suunnittelussa muotoilu ja toiminnallisuus ovat olleet etusijalla. Tavoitteena oli saada suunnittelun avulla käyttäjät hyödyntämään korkeussäädettäviä työpöytiä entistäkin enemmän. 

Tuloksena DPG-pöytäohjaimessa yhdistyvät ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten intuitiivinen käyttö ilman painikkeita, sisäänrakennetulla LED-valonauhalla toteutetut motivoivat muistutustoiminnot, käyttäjän suosimien korkeuksien tallennus muistiin ja mahdollisuus yhdistää sovellukseen sisäänrakennetun langattoman Bluetooth®-tekniikan avulla.

Kansainvälinen Red Dot -tuomaristo palkitsi DPG-pöytäohjaimen
Red Dot -muotoilupalkinto on myönnetty vuosittain vuodesta 1955 lähtien. Siitä lähtien se on joka vuosi määritellyt vuoden parhaat tuotteet. Kilpailun mottona on: “In search of good design and innovation“, ja sen mukaisesti kansainvälinen noin 40 jäsenen tuomaristo arvostelee tuotteet yksitellen alkuperäisten tuotteiden perusteella. 

Red Dot -kilpailun voittajat julkistetaan Red Dot Gala -tapahtumassa 9.7.2018 Saksan Essenissä, jossa sijaitsee myös Red Dot Designin pääkonttori. Tapahtumassa julkaistaan myös Red Dot Design Yearbook 2018/2019, jossa esitellään kaikki vuoden palkitut tuotteet. Lisäksi tuotteet esitellään verkossa olevassa näyttelyssä, Red Dot -sovelluksessa ja Red Dot 21 -designsivustolla

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.