Ota yhteyttä meihin
Uutiset 7. toukokuuta 2018

DPG-pöytäohjain saa Red Dot -muotoilupalkinnon

Intuitiiviseksi suunniteltu LINAK DPG1C -pöytäohjain on saanut vuoden 2018 Red Dot Product Design -palkinnon.

Red Dot -muotoilupalkinto

Intuitiiviseksi suunniteltu LINAK DPG1C -pöytäohjain on saanut arvostetun Red Dot Product Design -palkinnon vuonna 2018.

Pöytäohjain DPG1C on palkittu arvostetussa kansainvälisessä Red Dot -muotoilukilpailussa.

Kilpailuun osallistui vuonna 2018 suunnittelijoita ja valmistajia 59 maasta, ja yhteensä kilpailussa oli mukana yli 6 300 tuotetta. Kilpailun tiukoissa kriteereissä otetaan huomioon tuotteen innovatiivisuus, toimivuus, laatu, ergonomia ja käyttöikä.

Palkittu muotoilu ja toiminnallisuus 
Palkinnon saaminen on suuri kunnia LINAKille. Etenkin DPG-pöytäohjaimen suunnittelussa muotoilu ja toiminnallisuus ovat olleet etusijalla. Tavoitteena oli saada suunnittelun avulla käyttäjät hyödyntämään korkeussäädettäviä työpöytiä entistäkin enemmän. 

Tuloksena DPG-pöytäohjaimessa yhdistyvät ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten intuitiivinen käyttö ilman painikkeita, sisäänrakennetulla LED-valonauhalla toteutetut motivoivat muistutustoiminnot, käyttäjän suosimien korkeuksien tallennus muistiin ja mahdollisuus yhdistää sovellukseen sisäänrakennetun langattoman Bluetooth®-tekniikan avulla.

Kansainvälinen Red Dot -tuomaristo palkitsi DPG-pöytäohjaimen
Red Dot -muotoilupalkinto on myönnetty vuosittain vuodesta 1955 lähtien. Siitä lähtien se on joka vuosi määritellyt vuoden parhaat tuotteet. Kilpailun mottona on: “In search of good design and innovation“, ja sen mukaisesti kansainvälinen noin 40 jäsenen tuomaristo arvostelee tuotteet yksitellen alkuperäisten tuotteiden perusteella. 

Red Dot -kilpailun voittajat julkistetaan Red Dot Gala -tapahtumassa 9.7.2018 Saksan Essenissä, jossa sijaitsee myös Red Dot Designin pääkonttori. Tapahtumassa julkaistaan myös Red Dot Design Yearbook 2018/2019, jossa esitellään kaikki vuoden palkitut tuotteet. Lisäksi tuotteet esitellään verkossa olevassa Red Dot -näyttelyssä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä