Uutiset 8. toukokuuta 2018

Ohjelmistotyökalun avulla valmistajat voivat muokata sänkysovelluksen tarpeidensa mukaiseksi.

Uuden LINAK-ohjelmistotyökalun (SDK:n) tavoitteena on helpottaa säädettäville moottorisängyille tarkoitettujen sovellusten suunnittelua.

LINAKin lanseeraaman ohjelmistotyökalun (Software Development Kitin eli SDK:n) avulla esimerkiksi säädettävien moottorisänkyjen valmistajat voivat suunnitella sovelluksen LINAKin tuotteiden ohjaukseen. Ohjelmistotyökalu on suunniteltu ja testattu niin, että se täyttää LINAKin digitaalisia toimintoja koskevat korkeat laatustandardit. 

LINAK Bed Control -sovellusta voidaan jo räätälöidä älypuhelimella. Nyt voidaan kuitenkin mennä vielä pidemmälle! Ohjelmistotyökalun avulla asiakkaat voivat kehittää oman sovelluksensa, lisätä ominaisuuksia Bed Control -sovellukseen, muokata toimintoja, räätälöidä ulkoasun omien tarpeidensa mukaiseksi ja paljon muuta. Asiakas tarvitsee vain hyvän idean ja sovelluskehittäjän käyttämään ohjelmistotyökalua – LINAK toimittaa kaiken muun tarvittavan.

Luo räätälöityjä sovelluksia sängyille
Ihmiset ympäri maailman käyttävät älypuhelinsovelluksia päivittäin. LINAKilla on vuosien kokemus sovellusten kehittämisestä ja langattoman Bluetooth®-teknologian hyödyntämisestä säädettäviin moottorisänkyihin liittyvissä ratkaisuissa.

Ohjelmistotyökalu vie kehitystä vielä askeleen eteenpäin. Se auttaa sinua pääsemään alkuun sovelluksen kehittämisessä ja varmistaa parhaat käytännöt ja yhteyden LINAK Bluetooth® -sovittimen tai Bluetooth®-teknologiaa käyttävien sänkymoottorien ja sovelluksen välillä. LINAKin ohjelmistotyökalun ja sovelluskehittäjän avulla loppukäyttäjille voidaan luoda räätälöityjä ratkaisuja. 

LINAK auttaa alkuun räätälöidyn sovelluksen kehittämisessä
LINAK-ohjelmistotyökalu on asennustiedoston sisältävä ohjelmistopaketti, jonka komentokirjaston avulla säädettävien moottorisänkyjen karamoottorijärjestelmiä voidaan ohjata. Ohjelmistopakettiin kuuluu dokumentaatio ideaasi toteuttavalle sovelluskehittäjälle. Ohjelmistopakettiin kuuluu käyttöopas ja viitekirjasto.

Olemme tehneet erottautumisesta teille helppoa. Luonnollisesti LINAK-ohjelmistotyökalu on saatavilla sekä Apple iOS:lle että Google Androidille. 

Jos haluat lisätietoja ohjelmistotyökalusta ja muista LINAKin digitaalisista tuotteista tai jos haluat kysyä mielipidettämme jostakin ideastasi, ota yhteyttä lähimpään LINAKin tytäryhtiöön


Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.