Ota yhteyttä meihin
Uutiset 6. heinäkuuta 2018

Tue kuntoutusta luotettavilla istuma-seisomanostimilla

Kuntoutustarpeiden kasvaessa myös kuntoutusta tukevien teknologioiden tarve kasvaa. LINAK tarjoaa istuma-seisomanostimien kaltaisiin sovelluksiin täydellisen karamoottorijärjestelmän, jossa on samat toiminnot ja turvaominaisuudet kuin muissa potilasnostimissa.

Maailman terveysjärjestö arvioi, että maailmassa on kaksi miljardia yli 60-vuotiasta ihmistä vuoteen 2050 mennessä. Samalla muut tilastot osoittavat, että vuoteen 2035 mennessä maailmassa on vain 12,9 miljoonaa terveydenhuollon ammattilaista.

On itsestään selvää, että terveydenhuollon on muututtava ylläpitääkseen edellytettyä hoidon tasoa. Onneksi teknologia ja tietämys auttavat meitä. 

Itsehoidon ja kuntoutuksen osuudet kasvavat
Potilaan kuntoutusprosessin parantaminen on yksi keino optimoida terveydenhuoltojärjestelmää ja hyödyntää parhaiten rajoitettuja henkilöstöresursseja. Oikeiden sovellusten ansiosta yhä useammat ihmiset voivat toipua kotona, ja jotkut tarvitsevat jopa vähemmän tukea hoitohenkilökunnalta.

Potilasnostimien käyttöön vaaditaan hoitohenkilökuntaa, kun taas käyttäjä voi käyttää istuma-seisomanostimia helpommin hoitohenkilökunnan avustuksella. Tämä auttaa lisäämään käyttäjän itseluottamusta.

Luota LINAKin kokemukseen ja tuotteiden kestävyyteen
Potilasturvallisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisten hyvän työympäristön varmistamiseksi on olemassa useita kansallisia ja kansainvälisiä standardeja ja normeja.

Tue kuntoutusta luotettavilla istuma-seisomanostimilla
 

LINAK seuraa näitä tiiviisti vuosien kokemuksella ja valmistaa tuotteita tarvittavien normien ja standardien, kuten EN10535 mukaan, ylikuormituksen ja väärinkäytön ehkäisemiseksi.

LINAKin potilasnostinjärjestelmät - perinteiset tai istuma-seisomanostimet - ovat markkinoiden tarkimmin testattuja. Osa tuotteistamme on suunniteltu erityisesti potilasnostimia varten, esimerkiksi lineaarinen LA40 PL-karamoottori. Se on voimakas karamoottori, joka antaa 8 000 N:n tasaisen ja täyden tehon liikkeen koko matkalla myös suurella sivuttaiskuormituksella. Yhdistämällä siihen BALJ Li-Ion -akkupaketin vähennät ympäristövaikutuksia.

Useita tärkeitä ominaisuuksia turvallisuuden lisäämiseksi
LINAKin tuotteissa on useita turvaominaisuuksia. Esimerkiksi LA40 PL -karamoottorissa on sisäänrakennettu päätykytkin ja ei vetävä karatoiminto. Näillä varmistetaan, että kukaan ei putoa tai jää puristuksiin nostimen käytön aikana.

Lisäksi nämä ominaisuudet on tarkoitettu varmistamaan karamoottorijärjestelmän turvallisuus. Service Data Toolin lisääminen järjestelmään mahdollistaa tietojen hakemisen ohjausyksiköstä, esimerkkinä JUMBO Care™. Nämä tiedot ilmoittavat akun lataustilan ja käyttöajan huoltotiedot. Tällä tavoin tulevat huoltotoimenpiteet pystyy suunnittelemaan ja samalla varmistaa, että istuma-seisomanostin on aina ensiluokkaisessa kunnossa ja täysin toimiva. Me kutsumme tätä ennaltaehkäiseväksi huolloksi.

Jos haluat tietää lisää istuma-seisomanostimista, potilasnostimista tai siitä, miten LINAKin tuotteilla pystyy parantamaan terveydenhuollon sovelluksia, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä