Uutiset 30. marraskuuta 2018

Kurkistus sänkymoottoreiden tuotantoon Slovakiassa

Tanskassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten laajentamisen jälkeen myös Slovakian Prešovissa sijaitsevan LINAK®-tehtaan tuotantotiloja laajennettiin 3 900 neliömetrillä. Nyt voit tutustua Slovakian tehtaaseemme, jossa valmistetaan TWINDRIVE® TD4 -sänkymoottoreita.

Slovakian Prešovissa sijaitsevan ja vuonna 2014 avatun LINAKin tehtaan tuotantotiloja laajennettiin vain muutama vuosi sen käyttöönoton jälkeen. Tämä LINAKin tehdas on erikoistunut sänkymoottoreihin, joten luonnollisesti siellä valmistetaan myös TWINDRIVE® TD4 -sänkymoottoria . Inline-muotoilunsa ja lukuisten ominaisuuksiensa ansiosta TD4-sänkymoottori sopii erityisesti säädettäviin moottorisänkyihin. Siitä on saatavilla kaksi versiota (Standard ja Advanced), mutta sen lisäksi molemmista on + (plus)-versiot, joiden nostokapasiteetti on jopa 6000 N. TD4-sänkymoottori sopii siis sekä sälepohja- että joustinpatjasänkyjen säätöön.


Kaikki Prešovin tehtaalla valmistettavat kehittyneet karamoottorituotteet, kuten TD4-sänkymoottori, täyttävät LINAKin tiukat laatuvaatimukset. Tuotannon korkea automaatioaste varmistaa laadun tasaisuuden, ja logistiikka tukee korkean volyymin tuotantoa koko toimitusketjussa. 

Erittäin tehokkaasti järjestetyn LEAN-tuotannon lisäksi jokaisen tuotteen on läpäistävä sataprosenttinen toimintatesti ennen tehtaalta lähettämistä – sijaitsipa se sitten Slovakiassa, Tanskassa, Yhdysvalloissa tai Kiinassa!

Jos haluat lisätietoja LINAKin tuotannosta, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.Bed Control -sovellus
Tiesitkö, että voit ohjata TD4-sänkymoottorilla varustettua säädettävää moottorisänkyäsi sovelluksella?

Lataa LINAKin Bed Control -sovellus ja kokeile sitä.
Apple StoreGoogle Play
 

Laatu ratkaisee
Koska laatu ratkaisee

LINAKin korkealuokkainen tuotanto perustuu IT-järjestelmien, automaation ja robotiikan uusimpiin teknologioihin. Samaa tasaisen korkeaa laatua tarjoaa myös Prešovin tehdas.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.