Uutiset 30. marraskuuta 2018

Kurkistus sänkymoottoreiden tuotantoon Slovakiassa

Tanskassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten laajentamisen jälkeen myös Slovakian Prešovissa sijaitsevan LINAK®-tehtaan tuotantotiloja laajennettiin 3 900 neliömetrillä. Nyt voit tutustua Slovakian tehtaaseemme, jossa valmistetaan TWINDRIVE® TD4 -sänkymoottoreita.

Slovakian Prešovissa sijaitsevan ja vuonna 2014 avatun LINAKin tehtaan tuotantotiloja laajennettiin vain muutama vuosi sen käyttöönoton jälkeen. Tämä LINAKin tehdas on erikoistunut sänkymoottoreihin, joten luonnollisesti siellä valmistetaan myös TWINDRIVE® TD4 -sänkymoottoria . Inline-muotoilunsa ja lukuisten ominaisuuksiensa ansiosta TD4-sänkymoottori sopii erityisesti säädettäviin moottorisänkyihin. Siitä on saatavilla kaksi versiota (Standard ja Advanced), mutta sen lisäksi molemmista on + (plus)-versiot, joiden nostokapasiteetti on jopa 6000 N. TD4-sänkymoottori sopii siis sekä sälepohja- että joustinpatjasänkyjen säätöön.


Kaikki Prešovin tehtaalla valmistettavat kehittyneet karamoottorituotteet, kuten TD4-sänkymoottori, täyttävät LINAKin tiukat laatuvaatimukset. Tuotannon korkea automaatioaste varmistaa laadun tasaisuuden, ja logistiikka tukee korkean volyymin tuotantoa koko toimitusketjussa. 

Erittäin tehokkaasti järjestetyn LEAN-tuotannon lisäksi jokaisen tuotteen on läpäistävä sataprosenttinen toimintatesti ennen tehtaalta lähettämistä – sijaitsipa se sitten Slovakiassa, Tanskassa, Yhdysvalloissa tai Kiinassa!

Jos haluat lisätietoja LINAKin tuotannosta, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.Bed Control -sovellus
Tiesitkö, että voit ohjata TD4-sänkymoottorilla varustettua säädettävää moottorisänkyäsi sovelluksella?

Lataa LINAKin Bed Control -sovellus ja kokeile sitä.
Apple StoreGoogle Play
 

Laatu ratkaisee
Koska laatu ratkaisee

LINAKin korkealuokkainen tuotanto perustuu IT-järjestelmien, automaation ja robotiikan uusimpiin teknologioihin. Samaa tasaisen korkeaa laatua tarjoaa myös Prešovin tehdas.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.