Uutiset 6. maaliskuuta 2019

Voimakkaan LC3-nostopilarin ainutlaatuisen hiljainen ääni

Hiljainen. Turvallinen. Voimakas. Nostokyky 6 000 N työntösovelluksessa ja 4 000 N vetosovelluksessa miellyttävällä äänellä.

Kaikki säädettäviä terveydenhoitolaitteita käyttävät ammattilaiset tietävät, että nykyaikaisiin sovelluksiin kohdistuu lukuisia vaatimuksia ja edellytyksiä. 

LINAKilla tiedetään, että ääni on erittäin tärkeä ominaisuus yrityksen valmistamissa tuotteissa. Äänitaso on optimoitu kehitysvaiheessa mahdollisimman miellyttäväksi käyttäjiä varten. LC3 asettaa uuden standardin erittäin miellyttävällä äänellä varustetuille nostojärjestelmille, mikä lisää terveydenhuollon henkilöstön ja potilaiden mukavuutta. 

Kuvittele, miten paljon äänellä on vaikutusta 
Potilaat saavat hoitoa tai leikataan erittäin hiljaisessa ympäristössä, jossa potilas ja terveydenhuollon henkilöstö kuulevat liikkuvan sovelluksen, kuten pöydän tai tuolin, äänen. 

LINAK® LC3-nostopilari on kehitetty tuottamaan ainutlaatuinen äänenlaatu, joka on alle 50 dB. Miellyttävä äänitaso on vaikea kuvailla sanoin, mutta kuullessasi LC3 nostopilarin liikuttavan sovellustasi haluttuun asentoon, tiedät, mistä on kyse. 
Jos sinulla on kysyttävää LINAK®-karamoottorien tai nostopilarien äänitasoista tai erityisesti LC3-nostopilarista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-toimistoon.


LC3

Lisätietoja
Lisäksi LC3 vastaa asiakkaiden tarpeisiin voimakkaan noston osalta seuraavin ominaisuuksin:

  • Sovelluksen suuri nopeus ja muistiasetukset nopeaa ja helppoa asemointia varten.
  • Vahva vääntömomentti suurelle epäkeskiselle kuormitukselle
  • Kehittyneet ja joustavat kaapelointimahdollisuudet

Lisätietoa LC3-nostopilarista

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.