Uutiset 11. huhtikuuta 2019

LINAK-karamoottorit yksinkertaistavat tuotantoteollisuutta

Tuotantoteollisuudessa tarvittavan laitteiden optimointi ei ole mikään yksinkertainen tehtävä. Haastattelemamme ranskalainen yrittäjä on huomannut sähköisesti säädettävien ratkaisujen helpottavat prosessia merkittävästi.

Ranskalainen yrittäjä Frederic Mazoyer perusti MZR-yrityksensä vuonna 2006. Yritys on erikoistunut tuotantoteollisuudessa tarvittavien liikeratkaisujen luomiseen.

Aiemmin Mazoyer luotti pneumatiikkaan ja hydrauliikkaan, mutta sitten hän löysi sähkökäyttöiset karamoottorit, joissa on integroidut ohjaimet (IC) LINAKilta. Hetkessä koneiden tarkasta ja tehokkaasta liikuttamisesta tuli paljon helpompaa ja monessa tapauksessa myös paljon joustavampaa. 

Lue koko referenssitarina, niin saat tietää, miten MZR oppi katsomaan tuotantoteollisuutta ja automaatiota uudella tavalla ja tarjoamaan asiakkaille liikeratkaisuja, joita on huomattavasti helpompi integroida, asentaa ja huoltaa.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.