Ota yhteyttä meihin
Uutiset 10. lokakuuta 2019

Upea muotoilu ja runsaasti toimintoja: HC40 Advanced -versiot

Säädettäviin moottorisänkyihin suunnitellun HC40-käsiohjaintuoteperheen Advanced-versiot vievät käsiohjaimet aivan uudelle tasolle. HC40 TWIST™- ja HC40 FRAME™ -käsiohjaimet ovat tyylikkäitä ja pelkistettyjä, ja niillä voidaan ohjata myös usean moottorin järjestelmiä, tallentaa suosikkiasennot sekä hallita hierontatoimintoja. Molemmissa versioissa on useita lisätoimintoja, kuten valaistukseen mukautuva näyttö, hierontamoottoreita käyttävä äänetön hälytys sekä muokattavat tervehdysviestit.

Advanced-versiot HC40 FRAME™- ja HC40 TWIST™ -malleista

Veimme säädettävien moottorisänkyjen käsiohjaimet viime keväänä täysin uudelle tasolle. Esittelimme tuolloin HC40-käsiohjaintuoteperheen, jonka ansiosta yöpöydällä ei enää tarvitse säilyttää useita laitteita sängyn säätämiseen.

HC40 TWIST™ Advanced-  ja HC40 FRAME™ Advanced -käsiohjaimet ovat tyylikkäitä ja pelkistettyjä, ja niillä voidaan ohjata myös usean moottorin järjestelmiä, tallentaa suosikkiasennot sekä hallita hierontatoimintoja. Molemmissa versioissa on useita lisätoimintoja, kuten valaistukseen mukautuva näyttö, hierontamoottoreita käyttävä äänetön hälytys sekä muokattavat tervehdysviestit. Tästä syystä olemmekin antaneet ohjainten nimeksi Advanced.

Lue koko tarina ja näet, miten paljon työskentelimme sen eteen, että HC40-käsiohjaintuoteperheen tuotteet täyttäisivät loppukäyttäjien tarpeet, olisivat nykyajan trendien mukaisia ja lisäksi helppokäyttöisiä ja kauniisti muotoiltuja.

Saat lisätietoja HC40-tuoteperheestä sen omalta sivustolta: HC40 – suunniteltu käyttäjän näkökulmasta.

Saat lisätietoja myös ottamalla yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä