Ota yhteyttä meihin
Uutiset 12. heinäkuuta 2022

Desk2Device-USB-laturi on voittanut kultaa Best of NeoCon -kilpailussa

Desk2Device-USB-laturi sai kultapalkinnon Technology: Accessories & Support Devices -kategoriassa NeoCon 2022 -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä Best of NeoCon 2022 -kilpailussa.

LINAK Desk2Device-USB-laturilla varustettu korkeussäädettävä pöytä – Best of NeoCon 2022 Gold Award -logo.

Best of NeoCon on NeoCon-tapahtuman virallinen palkinto-ohjelma, jossa on useita palkintokategorioita ja jossa annetaan tunnustusta poikkeuksellisen hyville tuoteuutuuksille tapahtumaan osallistuvilta yrityksiltä. Tämänvuotisessa palkintoraadissa oli 50 tunnettua muotoilijaa, arkkitehtia, erikoisasiantuntijaa ja toimitilajohtamisen ammattilaista kaupan ja terveydenhuollon aloilta sekä hotelli- ja ravintola-alalta ja koulutuksen parista. 

 

Virtalähde helposti käytettävissä ilman johtosotkuja

Virransaatavuus pöydällä ja kaapelinhallinta ovat tärkeitä ominaisuuksia sekä tuottavuuden että työpöydän tyylikkyyden kannalta. Viimeinen asia, jota monet toimistotyöntekijät niin kotona kuin toimistoissakin haluavat, on virtajohtojen sekamelska työpöydällä. Tarvitsemme kuitenkin työssämme yhä useammin erilaisia sähkölaitteita. Juuri tästä syystä LINAK® on kehittänyt uuden Desk2Device-USB-laturinsa.

Suurinopeuksinen Desk2Device-USB-laturi, jossa on kulmallinen vinokiinnike. Best of NeoCon 2022 Gold Award.
 

Desk2Device-USB-laturi on ainutlaatuinen laite, joka saa virtansa suoraan LINAK CBD6S -ohjausyksiköstä. Laite kytketään ohjausyksikköön LINAKin kehittämällä järjestelmällä. Sen ansiosta työpöydällä on yksi virtajohto vähemmän, ja pöydän käyttäjä voi ladata siinä lähes minkä tahansa USB-laitteen.

Kuva säädettävään työpöytään kiinnitetystä LINAK Desk2Device-laitteesta, joka saa virtansa LINAK CBD6S -ohjausyksiköstä.
 
 

Desk2Device-USB-laturin kehittäminen

Desk2Device-USB-laturin on kehittänyt LINAK US:n tutkimus- ja tuotekehitystiimi, joka toimii Pohjois- ja Etelä-Amerikan pääkonttorissamme Kentuckyn Louisvillessä. Kaksi tuotteen kehittäjistä, Christian Mauzy ja Daryl Sielaff, kertovat, että teknologian viimeistelyyn kului kuukausia, sillä tuotteessa kokeiltiin hyvin monenlaisia laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja.

Tavoitteena oli alusta alkaen se, että tuote tukisi mahdollisimman monenlaisten laitteiden nopeaa latausta. Kun olimme tutustuneet tarkemmin USB-C:hen ja muihin eri valmistajien latausratkaisuihin, saimme paremman käsityksen tuotteen teknisistä vaatimuksista ja pystyimme kehittämään tämän hyödyllisen ratkaisun työpöytien suunnittelijoille.
Christian Mauzy ja Daryl Sielaff

Tuotteen muotoilussa oli useita vaiheita, ja ensimmäisissä kokeiluissaan tiimi käytti vain kahta USB-C-porttia. He piirsivät erilaisia malleja ja tulostivat joitakin 3D-luonnoksia. Tiimi halusi kehittää pienikokoisen tuotteen, joka kuitenkin tuo runsaasti virtaa työpöydälle. Heidän omien sanojensa mukaan: ”Sen piti näyttää siltä, että se ikään kuin leijuisi työpöytälevyn ylä- tai alapuolella.” Laturiin lisättiin vinokiinnike ja liittimet pidettiin riittävän erillään toisistaan, jotta johtojen kytkeminen ja irrottaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Seuraavaksi laitteeseen lisättiin tilavalot, jotta käyttäjä tietäisi, että johdot on kytketty kunnolla.

Suunnittelijapari kertoo, että tämän ainutlaatuisen laturin syntysyynä oli halu ”yksinkertaistaa johtojen asettelua ja virransaatavuutta”.

Desk2Device-USB-laturin prototyyppejä ja tuotteen kehittäjät Christian Mauzy ja Daryl Sielaff.
 
Koska tämä USB-laturi ottaa virtansa suoraan korkeussäädettävästä työpöydästä, käyttäjä voi ladata kaikki päivittäin käyttämänsä laitteet pöydällään siististi ja vaivattomasti.
Christian Mauzy ja Daryl Sielaff
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä