Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

Näytöllinen DPI

Korkeussäädettävien työpöytien DPI-pöytäohjainmallisto vie innovoinnin ja suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Pelkistetty muotoilu, intuitiivinen ja välitön säätö kallistuspaneelilla, näyttö sekä sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi – kaikki tämä yhdessä ja samassa pöytäohjaimessa.

Maksuttoman iOS- ja Android-laitteille suunnitellun Desk Connect™ -sovelluksen avulla käyttäjä voi ottaa vaivattomasti käyttöön erilaisia toimintoja, kuten muistipaikat ja automaattisäädön. Plug & Play -käyttövalmis DESKLINE CBD6S- ja IC -järjestelmille. Saatavilla myös näytötön perusversio (DPI1K).

Arvostettujen Red Dot Design Award, German Innovation Award ja maailmankuulun iF DESIGN AWARD -muotoilupalkintojen voittaja.

Nainen nostaa toimistossa korkeussäädettävän työpöytänsä seisoma-asentoon LINAK DPI -pöytäohjaimella. play-icon

Sisäänrakennetulla törmäyssuoja-anturilla varustetut DPI-pöytäohjaimet

LINAK Desk Connect -sovelluksen käyttäjä muodostaa yhteyden LINAK-järjestelmää käyttävään korkeussäädettävään työpöytäänsä, jonka pöytälevyyn on asennettu DPI1C-pöytäohjain. play-icon

DPI1C-pöytäohjaimen käyttöönotto Desk Connect -sovelluksella

Näytöllinen DPI

Pöytäohjain DPI1C asettaa täysin uudenlaiset standardit korkeussäädettäville työpöydille. Pelkistetyn nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta tämä ohjain soveltuu mitä erilaisimpiin korkeussäädettäviin työpöytiin, ja sen ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi, näyttö ja muistipaikkojen tallennustoiminto, tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen.

Ohjaimen sisäänrakennettu törmäyksensuojaratkaisu ehkäisee työpöydän vaurioitumista ja muita aineellisia vahinkoja, jos pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys. Anturi havaitsee sekä pöydän kallistumisen että osumisen koviin tai pehmeisiin esteisiin.

DPI1C-pöytäohjaimessa on Bluetooth®-yhteys, joten se voidaan yhdistää vaivattomasti järjestelmän ja toimintojen käyttöönottoa helpottavaan ja käyttömukavuutta lisäävään Desk Connect™ -sovellukseen.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Desk Connect App™ -sovelluksen datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Näytöllisen DPI-pöytäohjaimen datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DPI-ohjaimen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK DESKLINE® -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä