Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

DPI

Korkeussäädettävien työpöytien DPI-pöytäohjainmallisto vie innovoinnin ja suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Pelkistetty muotoilu, intuitiivinen ja välitön säätö kallistuspaneelilla sekä sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi – kaikki tämä yhdessä ja samassa pöytäohjaimessa.

Plug & Play -käyttövalmis DESKLINE CBD6S- ja IC -järjestelmille. Saatavana myös edistynyt näytöllinen versio (DPI1C).

Arvostettujen Red Dot Design Award, German Innovation Award ja maailmankuulun iF DESIGN AWARD -muotoilupalkintojen voittaja.

Nainen nostaa toimistossa korkeussäädettävän työpöytänsä seisoma-asentoon LINAK DPI -pöytäohjaimella. play-icon

Sisäänrakennetulla törmäyssuoja-anturilla varustetut DPI-pöytäohjaimet

DPI

Pöytäohjaimessa DPI1K on kaikki perustason pöytäohjaimen ominaisuudet, kuten nykyaikainen pelkistetty muotoilu ja sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi.

Korkeussäädettävää työpöytää voidaan nostaa tai laskea vaivattomasti kallistamalla pöytäohjainta haluttuun suuntaan, eikä ohjainta tarvitse edes katsoa.

Ohjaimen sisäänrakennettu törmäyksensuojaratkaisu ehkäisee työpöydän vaurioitumista ja muita aineellisia vahinkoja, jos pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys. Anturi havaitsee sekä pöydän kallistumisen että osumisen koviin tai pehmeisiin esteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DPI-pöytäohjaimen datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DPI-ohjaimen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK DESKLINE® -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä