Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

Puheohjaus

LINAKin ratkaisu, jonka avulla säädettävien moottorisänkyjen käyttäjät voivat yhdistää sänkynsä Alexaa tai Google Assistantia käyttäviin laitteisiin. Näin sänkymerkkien ja -valmistajien on helpompi valmistautua kotiautomaation tulevaisuuteen. Tämä ratkaisu yhdessä WiFi2LIN-moduulin kanssa kattaa kaiken tarvittavan – se on helppo asentaa ja intuitiivinen käyttää.

Puheohjaus

Puheohjauksen käyttöönotto moottorisängyissä
Älykotiin siirtyminen tarkoittaa paljon muutakin kuin sängyn puheohjausyksikölle ”puhumista”. Se tarkoittaa myös makuuhuoneen yhdistämistä muuhun älykotiin sekä lisäarvon tuomista käyttäjälle tämän arkirutiineja helpottamalla.

Me LINAKilla® olemme vakuuttuneita siitä, että nämä uudet teknologiat tulevat laajaan käyttöön ja kaikkien saataville. LINAK on kehittänyt kokonaisvaltaisen ratkaisun, jotta uuteen teknologiaan siirtyminen olisi helpompaa sänkyvalmistajille, suunnittelijoille ja ennen kaikkea käyttäjille.

Ratkaisuumme sisältyy mukautettu Bed IoT -sovellus, jota tarvitaan käyttäjätilin luomiseen sekä toimintojen käyttämiseen Amazon Alexan tai Googlen komennoilla. Yhdessä WiFi2LIN-moduulin kanssa sovellus muodostaa LINAK-puheohjausjärjestelmän.

Kattavan puheohjausratkaisumme avulla autamme säädettävien moottorisänkyjen valmistajia ja tuotemerkkejä siirtymään kotiautomaation tulevaisuuteen. Ratkaisu turvaa tuotteiden tulevaisuuden, tukee sänkyvalmistajan brändiä ja auttaa käyttäjiä muuttamaan arkirutiinejaan ja parantamaan elämänlaatuaan.

Saat lisätietoja puheohjauksesta ja älykodeista artikkelista Nyt on aika yhdistää makuuhuoneet älykotiin.

 
 
Google, YouTube ja Google Home ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
Google Assistant ei ole saatavilla joissakin maissa ja tietyillä kielillä.
Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat joko Amazon.com, Inc:n tai sen konserniyhtiöiden tuotemerkkejä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Voice Control -puheohjauksen tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Bed Control™ IoT -sovelluksen tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Esittelyssä säädettävien sänkyjen puheohjaus

Älykaiuttimia alkaa olla kaikkialla – myös makuuhuoneissa. Liitettävyyspakettimme avulla yrityksesi voi taata valmistamisensa sänkyjen tulevaisuuden, vahvistaa brändiään ja auttaa käyttäjiä muuttamaan arkirutiinejaan. Yrityksesi kannattaa aloittaa tuotteidensa parantaminen ja asiakkaidensa unelmien toteuttaminen LINAKin avulla jo tänään.

Online ja offline -puheohjausratkaisujen edut

Tutustu säädettävien sänkyjen puheohjauksen etuihin ja vertaa online- ja offline-ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä