Ota yhteyttä meihin
Uutiset 2. helmikuuta 2017

Säädettävät keittiöt – uraauurtavaa kehitystä

Tanskan Nordborgissa asuvan Petersenin perheen keittiön peruskorjaus aloitti uuden luvun kodinsisustuksessa.

Referenssitarina säädettävien keittiöiden edelläkävijästä
Pienellä ja viehättävällä Alsin saarella Tanskassa ei pelätä kyseenalaistaa vallitsevia olosuhteita ja kehittää olemassa olevia standardeja. Useilla paikallisilla yrityksillä on maailmanlaajuisia patentteja innovatiivisille tuotteille, ja paikalliset ovat tottuneet jatkuvaan muutokseen historiallisista syistä. 

Maalarimestari Jorgen Petersenin ja hänen vaimonsa Helle Petersenin keittiöremontista tuli keittiöinnovaatioiden virstanpylväs. 

Keittiömme oli yhtä vanha kuin talokin. Kaikki oli kulunutta ja pöytä oli liian matala meille”, Helle Petersen kertoo. ”Meidän oli purettava lähes koko keittiö ja aloittaa alusta, ja niin teimmekin!

Keittiön liikkuva sisustus
Ystävien antamien suositusten perusteella ja Petersenin ammatillisen verkoston kautta urakoitsijaksi valittiin tanskalainen Sonderborg Kitchen, minkä jälkeen asiat alkoivat edetä nopeasti.

Talon pinta-ala on vain 125 m², joten keskityimme tilan hyödyntämiseen mahdollisimman tehokkaasti. Tiesimme, että Sonderborg Kitchen tunnetaan laadustaan sekä ratkaisuista, jotka ovat jonkin verran tavanomaisia pöytä- ja hyllyjärjestelmiä edistyneempiä”, Helle Petersen kuvailee.

Helle Petersen oli tyytyväinen tuloksiin: ”Ruoanlaitto on paljon mukavampaa kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta.”

Lue koko tarina tästä ja katso, miten Petersenit hyödynsivät tilansa.

Faktat:
Säädettävä keittiö asennettiin Petersenien kotiin Nordborgissa kesällä 2015. Se oli LINAKin uraauurtava hanke, jonka toteutti tanskalainen urakoitsija Sonderborg Kitchen.
 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.