Uutiset 22. helmikuuta 2017

Tutustu uuden sukupolven TWINDRIVE® TD4 Standard -sänkymoottoreihin.

Esittelemme uuden tuotteen – TWINDRIVE® TD4 Standard. Tämä uuden sukupolven sänkymoottori täydentää TD4-tuoteperhettä. Valikoimaan sisältyvät nyt sekä TD4 Standard että TD4 Advanced.

Erinomainen vaihtoehto säädettäviin moottorisänkyihin

TD4 Standard -sänkymoottori on tunnettua LINAK-laatua ja suunniteltu kotisänkyihin, joissa on keskisuuri voimantarve. Tarkemmat tiedot ovat: 

  • Vääntömomentti jalkamoottorilla: 200 Nm
  • Vääntömomentti selkämoottorilla: 280 Nm

Kompaktin muotoilunsa ansiosta TD4 Standard on helposti tunnistettavissa. Se on kapea ja pienikokoinen, joten se sulautuu huomaamattomasti sängyn muotoiluun ja vie vain vähän tilaa sängyn alla. Tämän ansiosta sängyn alle jää enemmän tilaa esimerkiksi säilytystä varten. 

TD4 Standard on lyhyesti sanottuna erinomainen karamoottoriratkaisu, kun tarvitaan keskisuurta tehoa yhdistettynä miellyttävään ja alhaiseen äänitasoon. Tässä sänkymoottorissa on laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia.  TD4 Standard -moottorilla on myös houkutteleva hinta.

Katso video TWINDRIVE TD4 -moottorista
 

Bluetooth®-yhteys vakiona

Tuotteiden perusversioissa on tavallisesti vain välttämättömät perusominaisuudet. TD4 poikkeaa tässä muista. Tuotteen perusversiossa on monenlaisia ominaisuuksia – ilman lisämaksuja. Bluetooth®-yhteys on vain yksi esimerkki näistä.

TWINDRIVE TD4 Standard -malliin sisältyvät:

  • Bluetooth®-yhteys, jonka ansiosta on valittavissa useita langattomia käsiohjaimia
  • LINAK Bed Control -sovellus sängyn säätöön on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android -laitteille
  • Sängynalusvalo, joka valaisee mukavasti yöllä
  • Ympäristöystävällinen tuote, jonka LINAK ZERO™ -teknologia alentaa valmiustilan energiankulutuksen keskimäärin 0.1 Wattiin.
  • Mekaaninen alaslasku, jolla sänky voidaan laskea manuaalisesti hätätilanteissa ja sähkökatkosten aikana.

Tutustu uuden sukupolven TWINDRIVE® TD4 Standard -sänkymoottoreihin – lähikuva

Lisätietoja TWINDRIVE TD4 Standard- ja TWINDRIVE TD4 Advanced -malleista.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.