Uutiset 23. helmikuuta 2017

Skovby Møbelfabrik ja korkeussäädettävät ruokapöydät

Tanskalainen Skovby Møbelfabrik käyttää LINAK-karamoottoreita ja -akkuratkaisua korkeussäädettävien ruokapöytien markkinoiden valtaamiseen.

Vuonna 1933 perustettu huonekalutehdas Skovby Møbelfabrik on vuosien saatossa kehittynyt pienestä puusepänliikkeestä maailmanlaajuiseksi ruokasalikalustebrändiksi.

Yrityksen tuotevalikoimaan on hiljattain lisätty korkeussäädettävä ruokapöytä, jossa käytetään LINAK-karamoottoreita ja -akkuratkaisua.

Innovatiiviset, toiminnalliset korkeussäädettävät ruokapöydät

Veljekset Preben ja Jørgen Rasmussen

Keittiöllä on nykyisin monesti keskeinen rooli kodin yhteisenä ruokailu- ja oleskelutilana. Tästä syystä ruokapöytään kannattaa ehkä lisätä uusia ominaisuuksia. Skovby otti tämän haasteen vastaan, ja lopputuloksena syntyi Skovby SM30 -ruokapöytä.

Veljekset Preben ja Jørgen Rasmussen ovat yrittäjiä kolmannessa sukupolvessa ja johtavat yritystään Tanskan Skovbyssä sijaitsevasta pääkonttorista käsin.

Korkeudensäätö ja ergonomia ovat jo läsnä työpaikoilla, ja kodin ergonomiaratkaisut ovat seuraava vaihe”, Jørgen Rasmussen ennustaa.

Lue koko tarina, ja saat lisätietoja

  • Skovby Møbelfabrikin ja LINAKin välisestä innovaatioyhteistyöstä
  • ratkaisujen yksityiskohdista
  • syistä, joiden vuoksi LINAK valittiin kumppaniksi tähän hankkeeseen.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.