Ota yhteyttä meihin
Uutiset 29. kesäkuuta 2017

Helppo asentaa yleiskäyttöisillä kääntökannakkeilla

Lanseeratessaan TD4 TWINDRIVE® -sänkymoottorin LINAK esitteli samalla yhtenäistetyn tavan asentaa sänkymoottorijärjestelmä sängynrunkoon. Säädettävien kotisänkyjen säätö on nyt helppoa.

Helppo asentaa universaaleilla kääntökannakkeilla

Helppo asentaa yleiskäyttöisillä kääntökannakkeilla 
Kun lanseerasimme TD4 Standard- ja TD4 Advanced -mallit, esittelimme samalla yhtenäistetyn tavan asentaa sänkymoottori sängynrunkoon. Toimme markkinoille yleiskäyttöiset kääntökannakkeet säädettäviin moottorisänkyihin. Nyt korkealaatuisten, perusteellisesti testattujen LINAK TD4 -sänkymoottoreiden käyttöönotto on entistä helpompaa.
 
TD4-sänkymoottorin käyttöönotto on helppoa
TD4 on helppo sovittaa mitä erilaisimpiin sängynrunkoihin yleiskäyttöisten kääntökannakkeiden avulla. Se voidaan kiinnittää sänkyyn sängyn rakennetta muuttamatta. Myös TD4-moottorin akseliväli on suunniteltu niin, että moottori sopii suoraan tavallisimpiin säädettäviin moottorisänkyihin.

LINAK valmistaa kääntökannakkeet varmistaakseen oikeat mitat ja sopivuuden TD4-moottoriin. Jos asiakkaamme haluaa valmistaa yleiskäyttöiset kääntökannakkeet omissa tiloissaan, tuotantolinjoja ei tarvitse muuttaa, vaan kannake voidaan hitsata sängynrunkoon tavalliseen tapaan. 
Tämä tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että TD4-sänkymoottoriin integroiminen säädettävään moottorisänkyyn on nyt helpompaa kuin koskaan.

Katso videolta, miten helppo TD4-sänkymoottori on asentaa.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiimme ja pyydä lisätietoja yleiskäyttöisistä LINAK-kääntökannakkeista ja TD4-sänkymoottoriin siirtymisestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä