Uutiset 29. kesäkuuta 2017

Helppo asentaa yleiskäyttöisillä kääntökannakkeilla

Lanseeratessaan TD4 TWINDRIVE® -sänkymoottorin LINAK esitteli samalla yhtenäistetyn tavan asentaa sänkymoottorijärjestelmä sängynrunkoon. Säädettävien kotisänkyjen säätö on nyt helppoa.

Helppo asentaa yleiskäyttöisillä kääntökannakkeilla 
Kun lanseerasimme TD4 Standard- ja TD4 Advanced -mallit, esittelimme samalla yhtenäistetyn tavan asentaa sänkymoottori sängynrunkoon. Toimme markkinoille yleiskäyttöiset kääntökannakkeet säädettäviin moottorisänkyihin. Nyt korkealaatuisten, perusteellisesti testattujen LINAK TD4 -sänkymoottoreiden käyttöönotto on entistä helpompaa.
 
TD4-sänkymoottorin käyttöönotto on helppoa
TD4 on helppo sovittaa mitä erilaisimpiin sängynrunkoihin yleiskäyttöisten kääntökannakkeiden avulla. Se voidaan kiinnittää sänkyyn sängyn rakennetta muuttamatta. Myös TD4-moottorin akseliväli on suunniteltu niin, että moottori sopii suoraan tavallisimpiin säädettäviin moottorisänkyihin.

LINAK valmistaa kääntökannakkeet varmistaakseen oikeat mitat ja sopivuuden TD4-moottoriin. Jos asiakkaamme haluaa valmistaa yleiskäyttöiset kääntökannakkeet omissa tiloissaan, tuotantolinjoja ei tarvitse muuttaa, vaan kannake voidaan hitsata sängynrunkoon tavalliseen tapaan. 
Tämä tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että TD4-sänkymoottoriin integroiminen säädettävään moottorisänkyyn on nyt helpompaa kuin koskaan.

Katso videolta, miten helppo TD4-sänkymoottori on asentaa.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiimme ja pyydä lisätietoja yleiskäyttöisistä LINAK-kääntökannakkeista ja TD4-sänkymoottoriin siirtymisestä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.