Uutiset 25. tammikuuta 2018

Moottorisänky on säädettävissä myös sähkökatkosten aikana

LINAK TD4 -sänkymoottorilla varustettu säädettävä moottorisänky voidaan laskea sopivaan asentoon jopa sähkökatkosten aikana, joten se on aina käytettävissä.

Sängyn käyttäjän ei tarvitse nukkua istuallaan sähkökatkosten aikana, vaikka sängyssä olisikin sähkökäyttöinen karamoottorijärjestelmä –  ei ainakaan, jos sänkymoottorina on TD4. Sekä TD4 Standard- että TD4 Advanced -järjestelmässä sänkymoottoriin on kiinnitetty kuusiokoloavain, jonka avulla käyttäjä voi laskea selkä- tai jalkaosaa mekaanisesti, jos sähköt katkeavat. 

Katso alla oleva lyhyt ohjevideo, josta näet, miten käyttäjä voi laskea TD4-sängyn mekaanisesti ja nukkua hyvin myös sähkökatkoksen aikana.

Yksinkertainen ratkaisu yksinkertaisella ohjauksella
TD4-moottorissa on kätevät nuolimerkit, jotka näyttävät, missä kuusiokoloavainta täytyy käyttää ja mihin suuntaan sitä on käännettävä. Laskeminen on helppoa ja sänky laskeutuu sulavasti.

Lisäosia ei tarvita
Kuusiokoloavain on vakiovarusteena TD4 Advanced- ja TD4 Standard-malleissa. Se toimitetaan siis aina tuotteen mukana, ja se on myös helppo löytää ja kiinnittää takaisin paikalleen käytön jälkeen.

Moottorisänky on säädettävissä myös sähkökatkosten aikana
 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.