Uutiset 3. huhtikuuta 2018

Etsi sopiva TD4-ratkaisu vertailutaulukosta

TD4-sänkymoottorista on useita versioita. Olemme laatineet intuitiivisen taulukon, jonka avulla on helpompi löytää oikea versio erilaisiin moottorisänkymalleihin.

Säädettävien kotisänkyjen LINAK-tuotevalikoima laajenee, joten haluamme helpottaa eri versioiden erottamista toisistaan. Uusien TD4+ Standard- ja TD4+ Advanced -versioiden myötä olemme laatineet eri versioista lyhyet kuvaukset, joista näkee heti, mitä mikäkin tuote sisältää.

Tästä osiosta saat nopeasti vastauksen seuraavanlaisiin kysymyksiin:

Jos et ole varma, mikä TD4-ratkaisu sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin tai mitä ohjausyksikköä teidän kannattaisi käyttää, löydät vastauksen helpommin alla olevan taulukon avulla. 

Lisää vertailutaulukoita tulossa
Tulemme jatkossakin tekemään vertailutaulukoita, jotka helpottavat tuotteiden ominaisuuksien vertailua. Enää ei tarvitse selailla esitteitä esimerkiksi TD4-moottoreiden Standard- ja Advanced-versioiden välisten erojen selvittämiseksi.

Taulukosta löytyvät kaikki nykyiset TD4-sänkymoottoreiden versiot. Toivomme, että se auttaa oikean tuotteen valinnassa.

 
TD4+-vertailutaulukko
 

Taulukosta näet kaikki TD4-sänkymoottoreiden tarjolla olevat vaihtoehdot.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.