Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. huhtikuuta 2018

Jätevedenpuhdistamoiden venttiilien käyttöajan maksimointi

LINAK-karamoottorit on helppo asentaa ja integroida, ja ne ovat luotettavia eikä niitä tarvitse huoltaa. Sähkökäyttöisten LINAK-karamoottoreiden käyttö voi mullistaa venttiilien käytön vedessä ja jätevedenpuhdistamoissa.

Jätevedenpuhdistamoiden venttiilien käyttöajan maksimointi

Kolme helppoa vaihetta – muuta ei tarvita! LINAK-karamoottorijärjestelmä on helppo asentaa luistiventtiileihin, sulkuluukkuihin, vesiportteihin ja levyluistiventtiileihin. LINAK-karamoottorit ovat erittäin luotettava ratkaisu jätevedenpuhdistamoiden venttiilien automatisointiin. 

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit on suunniteltu vuosien kokemuksella kestämään vaikeissakin sääolosuhteissa. Karamoottorijärjestelmä on niin helppo asentaa, että asennus voidaan tehdä työmaalla itse – se siis säästää aikaa ja resursseja jo alusta alkaen.

Helppo kolmivaiheinen asennus
LINAKin karamoottoriratkaisu voidaan helposti asentaa jätevedenpuhdistamolla venttiiliin käyttäen LINAKin venttiileihin suunnittelemia kiinnikkeitä. Ensin liitetään karamoottori kiinnikkeeseen ja sitten yhdistetään kiinnike venttiiliin. Kiinnike kiinnitetään venttiiliin universaalien ISO-standardin mukaisten laippojen F07 tai F10 rei’ityksillä. Sen jälkeen liitetään WCU-ohjausyksikkö karamoottoriin ja kytketään ohjausyksikkö virtalähteeseen ja SCADA-laitteeseen. Tämän jälkeen ohjausyksiköstä asetetaan venttiilin auki / kiinniasennot. Näin toimii Plug & Play™-järjestelmä.

Huoltoystävällinen venttiiliratkaisu
Helposti itse tehtävän asennuksen ansiosta on myös manuaalisten venttiilien automatisointi ja karamoottorien vaihto nopeaa ja ongelmatonta. Ulkopuolisten huoltoinsinöörien apua ei tarvita, vaan asennuksen voi tehdä kuka tahansa puhdistamon työntekijöistä. Huoltovapaat LINAK-karamoottorit on lisäksi testattu perusteellisesti ja suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. LINAK-karamoottorijärjestelmä on lyhyesti sanottuna erittäin helposti ylläpidettävä venttiiliautomaatioratkaisu.

Harkitse sijoittamista uusiin teknologioihin ja optimoi sijoitetun pääoman tuotto
LINAK tarjoaa helposti käyttöön otettavan ratkaisun jätevedenpuhdistamoiden ikääntyvien venttiiliautomaatioratkaisujen uudistamiseen ja vaihtoon. Helppokäyttöisen ja huoltoystävällisen ratkaisun hankintakustannukset ja energiankulutus ovat huomattavasti alhaisemmat verrattuna perinteisiin saatavilla oleviin ratkaisuihin.

 
LINAK WCU Perussäädöt play-icon

LINAK WCU: Säätäminen

LINAK WCU Kaapeleiden asennus play-icon

LINAK WCU: Kaapeleiden asennus

LINAK WCU:n vianmääritys play-icon

LINAK WCU: Vianmääritys

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä