Ota yhteyttä meihin
Uutiset 24. syyskuuta 2019

Esittelyssä Desk Frame 2 – intuitiivinen kokoonpano, sulavalinjainen muotoilu ja LINAKin suorituskyky

LINAK® esittelee uuden työpöytien runkoratkaisun, joka tarjoaa toimistotyöpöytien valmistajille intuitiivisen ja erittäin nopean järjestelmän laadukkaiden työpöytien valmistukseen.

Uuden koko rungon sisältävän LINAK®-ratkaisun kulmakivenä on Desk Frame 2 (DF2), joka on elektroniikan, moottorin ja kaapelit sisältävä teleskooppinen runkopalkki. Koska kaikki on asennettu valmiiksi runkopalkin sisälle, työpöydän kokoaminen on todella helppoa.

Esittelyssä Desk Frame 2

Intuitiivinen ja helppo kokoonpano
LINAK on tunnettu helposti koottavista ratkaisuistaan, ja DF2 tekee kokoamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin. Kaikki järjestelmän neljä osaa on suunniteltu huolellisesti, niin että niiden kiinnitykseen tarvitaan vain napsautus tai muutama ruuvi. DF2-järjestelmän  ytimenä on runkopalkki, jonka sisään on valmiiksi asennettu moottori, elektroniikka ja johdot.

 

Napsauta ensin palkkiin kiinni kaksi kannatinta ja sitten kaksi jalkaa (nostopilarit). Kytke seuraavaksi pöytäohjain ja virtakaapeli. Kiinnitä lopuksi muutamalla ruuvilla LINAK DL Feet™ -jalkavasteet jalkoihin sekä valitsemasi pöytälevy runkoon. Nyt korkeussäädettävä työpöytäsi on valmis käyttöön. Näin helppoa se on!

Esittelyssä Desk Frame 2

Sulavalinjaisesti muotoillut runkopalkki, nostopilarit ja jalat
Jotta DF2-järjestelmä olisi yhtä tyylikäs kuin se on intuitiivinen, olemme kehittäneet piilossa olevilla liukujohteilla varustetut nostopilarit. Näin nostopilarin muotoilu voidaan pitää tyylikkään sulavalinjaisena.
Lisäksi palkki on suunniteltu suljetuksi elementiksi, joten kaikki johdot on piilotettu tyylikkäästi pois näkyviltä. Sinun tarvitsee vain lisätä LINAK DL Feet -jalkavasteet sekä pöytälevy, niin valmiina on tyylikäs ja LINAKin tuttua, korkeaa laatua tarjoava työpöytä.

 

Kaikki LINAK-järjestelmät tarjoavat korkeaa laatua ja suorituskykyä
Vaikka DF2 on täysin uusi ja aiemmista jonkin verran poikkeava ratkaisu, se tarjoaa samaa korkeaa suorituskykyä kuin muutkin LINAK®-karamoottoriratkaisut. Jokainen tehtaaltamme lähtevä osa, tuote ja järjestelmä testataan yhtä perusteellisesti, ja tuotantomme kehittyneen automaation ansiosta laatu pysyy korkeana jokaisessa vaiheessa.

Helpottaa logistiikka ja käsittelyä
Koska Desk Frame 2 on suunniteltu yksinkertaiseksi ja intuitiiviseksi, myös siihen liittyvä logistiikka on entistä helpompaa. Yksi runko koostuu neljästä valmiista pakkauksesta, joita varastotyöntekijöiden ja huoltoteknikkojen on helppo käsitellä.

Jos haluat lisätietoja Desk Frame 2:sta sekä siitä, mitä etuja koko rungon sisältävä LINAK®-ratkaisu tarjoaa, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä