Ota yhteyttä meihin
Uutiset 12. marraskuuta 2019

Puimureiden poimintalevyjen sähköistäminen parantaa viljelyn tuottavuutta

Saksalainen leikkuupuimureiden lisälaitteiden asiantuntija, Geringhoff, on kehittänyt uuden säädettävän poimintalevyn. Tämä sähkökäyttöinen, LINAK®-karamoottoreita hyödyntävä ratkaisu auttaa parantamaan maissinviljelyn tuottavuutta.

Puimureiden poimintalevyjen sähköistäminen parantaa viljelyn tuottavuutta

Saksalainen maatalouskoneiden asiantuntijayritys Geringhoff on esitellyt kahden vuoden testaamisen tuloksena syntyneen uuden poimintalevyratkaisunsa maissinkorjuussa käytettäviin leikkuupuimureihin. Geringhoff on vaihtanut perinteisen hydraulisen järjestelmän sähkökäyttöiseen ratkaisuun, jossa hyödynnetään LINAK LA36 -karamoottoreita.

Uuden tuotteen nimi on Freedom, ja sen suunnittelusta ja kehityksestä vastaavan tiimin vetäjä André Hemmesmann kertoo, että uusi, sähköisesti säädettävä järjestelmä on huomattavasti aiempaa helpompi asentaa ja parantaa viljelyn tuottavuutta.

Yhtä tai useampaa hydraulisylinteriä käytettäessä signaalilinjat on vedettävä hydraulilinjojen viereen asennon selvittämiseksi. Sähkökäyttöistä karamoottoria käytettäessä riittää yksi ainoa kaapeli”, Hemmesmann kertoo.

Perusteellisesti testattu kestävyys johti sähkökäyttöisen ratkaisun valintaan
Hemmesmannin mukaan uuden poimintalevyratkaisun valintaan vaikuttivat ennen kaikkea LINAKin perusteelliset testauskäytännöt ja vuosikymmeniä pitkä kokemus kestävien ratkaisujen kehittämisessä maatalouskoneisiin.

Puimureiden poimintalevyjen sähköistäminen parantaa viljelyn tuottavuutta
 

Testasimme järjestelmää yli kaksi vuotta, ja olemme erittäin tyytyväisiä sen luotettavuuteen”, Hemmesmann toteaa ja kertoo, että Geringhoff aikoo tulevaisuudessa tehdä monista muistakin tuotteistaan sähkökäyttöisiä.

Jos haluat lisätietoja Freedomista, voit lukea kokonaisuudessaan artikkelin ”Paremmat maissisadot sähköisesti säädettävällä poimintalevyllä”. Voit myös pyytää lisätietoja paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä