Uutiset 5. joulukuuta 2019

Pikavalintojen avulla käyttäjät voivat mukauttaa käsiohjaimen mieltymystensä mukaiseksi

LINAK® HC40 -käsiohjainsarjan Advanced-versioissa voi suosikkiasentojen tallentamisen lisäksi luoda toiminnoille pikavalintoja. Palauta sänky suosikkilukuasentoosi vain yhdellä painalluksella!

Olemme kaikki kokeneet tilanteen, jossa löydämme jotakin upeaa: herkullisen ruoan, kauniit vaatteet, erittäin mukavan nojatuolin, toiveet täyttävän toiminnon tai todella mukavan lukuasennon sängyssä. Tunnetta on vaikea selittää – silloin kaikki vain toimii. Entä jos kokemuksen haluaa saada uudelleen ja yrittää tehdä samanlaisen ruoan, löytää samanlaiset vaatteet tai luoda uudestaan samanlaisen mukavan lukuasennon? Se on lähes mahdotonta!

Näin ei ole enää. Ainakaan sängyn mukavan asennon kohdalla. Kun löydät täydellisen lukuasennon säädettävässä sängyssä istuessasi tai käytät jotakin toimintoa yhä uudestaan ja uudestaan, voit nyt tallentaa ne pikavalinnoiksi!

Tutustu koko tarinaan ja lue lisätietoa pikavalintamahdollisuuksista ja suosikkiasentojen tallentamisesta.

Osoitteessa www.linak.com/hc40 on lisätietoa HC40-käsiohjainten tuoteperheestä.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.