Ota yhteyttä meihin
Uutiset 6. tammikuuta 2020

Hiljaisella hälytyksellä varustettu säädettävä moottorisänky on nautinto

LINAK®-käsiohjain HC40 tuo käyttäjilleen perusteellisesti testatun käyttömukavuuden ja upean muotoilun. Lisäksi HC40 FRAME™- ja HC40 TWIST™ -mallien Advanced-versioissa käyttäjillä on mahdollisuus valita herätykseksi hellävarainen hieronta äänekkään herätyskellon sijaan.

Tilanne on meille kaikille tuttu: Herätyskello soi aikaisin aamulla eikä sitä saa torkutettua tai sammutettua niin nopeasti, ettei kumppani ehtisi herätä. Kumppani on äreissään, sillä hän olisi voinut nukkua vielä tunnin ennen omaa herätystään. Huono alku päivälle.

Tämä tilanne voidaan kuitenkin helposti välttää. LINAK® HC40 Advanced -käsiohjaimen avulla yrityksesi voi tarjota asiakkailleen hiljaisen hälytystoiminnon*.

Sen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Hälytyksen alkaessa kuuluu vain hierontamoottoreiden hiljainen surina niiden hieroessa hellästi käyttäjän selkää, kunnes tämä herää.

Säädettävien sänkyjen käsiohjaimessa HC40 on äänetön hälytystoiminto, joten käyttäjän ei enää tarvitse herättää kumppaniaan äänekkäällä herätyskellolla.HC40 Advanced -käsiohjaimen äänettömän hälytyksen ansiosta kumppania ei enää tarvitse herättää äänekkäällä herätyskellolla.
 

Lue koko tarina ja katso, miten äänetön hälytys toimii ja tukee älypuhelinten käytön vähentämiseen tähtäävää trendiä. Samalla näet, miten SINUN yrityksesi voi markkinoida brändiään kodin rauhan vaalijana.

*Hiljainen hälytys on saatavilla vain hierontamoottoreilla varustettuihin järjestelmiin.

Hiljainen hälytys herättää käyttäjän hierontamoottoreilla äänimerkin sijaan.
 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä