Uutiset 10. maaliskuuta 2020

LINAK OPS tuo tehoa terveydenhoitolaitteiden lämpötyynyihin

Uuden LINAK® OpenBus™ -virtalähteen avulla terveydenhuollon laitteiden, kuten toimenpidetuolien ja -pöytien, valmistajat voivat lisätä laitteisiinsa lämpötyynyt murehtimatta tehon riittämisestä.

Lämpötyynyjä käytetään usein esimerkiksi fysioterapiassa, dialyysihoidoissa ja leikkaussaleissa. Terveydenhuollon laitteiden lämmitystoiminnot auttavat potilaita rentouttamaan lihaksiaan ja pitävät heidät lämpiminä toimenpiteiden aikana.

Uusi LINAK® OPS on erityisesti terveydenhoitolaitteiden valmistajien tarpeisiin suunniteltu OpenBus™-virtalähde. Sen avulla valmistajat voivat lisätä säädettäviin laitteisiinsa lämpötyynyt LINAK-tuotteiden tuomista muista eduista tinkimättä.

Toimii joko karamoottorijärjestelmän osana tai itsenäisesti
OPS on luonnollisestikin suunniteltu toimimaan saumattomasti osana LINAK®-säätöjärjestelmää. Kun se yhdistetään terveydenhoitolaitteen laajennusyksikköön, sitä voidaan hallita samalla käsiohjaimella kuin muitakin toimenpide- tai tutkimuspöydän, -tuolin tai -sängyn toimintoja. Se voidaan kuitenkin tarvittaessa tarjota myös erillisenä järjestelmänä.

Jatkuva virransyöttö ja muistipaikat
Kun lämpötyynyjen kanssa käytetään OPS:ää, virransyötöstä ei tarvitse murehtia. OPS varmistaa lämpötoimintojen toiminnan ja pitää potilaan olon mukavana riippumatta laitteen säätöjärjestelmän kuormituksesta.

OpenBus™-järjestelmän avulla käyttäjät voivat lisäksi tallentaa muistipaikkoja, ja jopa hoitojen ajastaminenkin on mahdollista. Lämmitystä voidaan esimerkiksi käyttää 20 minuuttia yhdessä lämpötilassa, minkä jälkeen se voidaan laskea 10 minuutiksi toiseen ja sammuttaa sitten kokonaan.

Yhteensopiva LINAK®-järjestelmän kanssa
OPS:n muotoilu noudattelee samaa linjaa kuin LINAK®-ohjausyksikköjen CO-sarja. Tämä tarkoittaa sitä, että se on yhtä helppo asentaa ja integroida kuin varsinainen karamoottorijärjestelmäkin, ja se käyttää samoja kannakkeita ja johtoja. Samalla se tarkoittaa, että OPS:ää ja lämpötyynyjä käyttävä ratkaisu määrittelee laitteen IP-luokituksen.

Jos haluat lisätietoja LINAK® OPS:n (OpenBus™-virtalähteen) ja lämpötyynyjen integroinnista yrityksesi terveydenhoitolaitteisiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.