Pöytäohjain DPG1K

Intuitiivisen korkeussäädettävän pöydän käyttöönotto

– pöytäohjain DPG1K

Pöydässä on intuitiivinen, säätämistä helpottava pöytäohjain, joka auttaa pysymään aktiivisena työpäivän aikana. Opettele käyttämään sitä, tallentamaan useimmin käyttämäsi istuma- ja seisoma-asennot, asettamaan muistutuksia seisomaan nousemisesta, tekemään parikytkentä pöydän ja Desk Control™ -sovelluksen välillä sekä seuraamaan henkilökohtaisia tilastojasi. Aloitetaanpa!

Pöydän säätäminen

Pöytä liikkuu, kun painat koko ohjainta varovasti ylös- tai alaspäin. Lopeta painaminen, kun pöytä on haluamallasi korkeudella. Juuri näin!

Jos olet tallentanut suosikkikorkeutesi, pöytä pysähtyy automaattisesti sen kohdalle noin sekunniksi. Jos jatkat ohjaimen painamista, pöytä jatkaa liikkumista, kunnes vapautat ohjaimen.

 

Lisätietoja terveellisistä työskentelytavoista

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Tiedostot

DPG-pöytäohjaimet ja Desk Control -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Pöytäohjain DPG – innovatiivinen säätötapa työpöytiin

Tämä intuitiivinen pöytäohjainmallisto muuttaa totuttuja tapoja, sillä sitä käytetään kallistamalla. Edistyneissä malleissa on visuaaliset istumis- ja seisomismuistutukset, muistipaikat, Bluetooth®-yhteys ja paljon muuta.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.